Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hediyelerle İlgili Teşekkür Ve Bilgilendirme

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Altuğ üstadım, bizim için o kadar uğraşın ve emeklerin için sana tekrar ve tekrar teşekürleri borç biliriz. Bu çekilişte emeği geçen herkese de teşekkür ederim.

Yorum

Hocam çekilişlerde hiç şansım yoktur yedi bin şemsiye dağıttılarda bir tane bile çıkmadı ama konu parfüm olunca çıkmasının hayali bile mutlu etmeye yetiyor bu mutluluga vesile oldugunuz böyle bir organizasyon düzenlediğiniz için çok teşekkürler bana çıksada çıkmasada işiniz gücünüz rast gelsin diyorum )

Yorum

Canlı yayında da yazdığım gibi; mars gezegenine seyehat hakkı kazanacakmışım gibi heyecan yaşadım Bu sebeple başta altuğ bey ve tüm gurur kaynağımız markalarımızın yaratıcılarına sonsuz teşekkürler.

Ayrıca eklemek isterim ki, splitleri sayesinde harika parfümlerle buluşmamı sağlayan hobidaşların kazanması da beni kendim kazanmışım gibi mutlu etti.

Ben zaten yakın zaman önce volkan beyin değerli hediyelerini kazanmıştım. Her ne kadar ara ara kalp atışım hızlansa da, bu çekilişlerde de kazanmam adil olmazdı

Bu seferlik kazanamayan bizler için;
        "Hayat kısa, kuşlar uçuyor"

herkese teşekkürler, iyi seneler.

Yorum

Kazanan arkadaşları tebrik eder güzel günlerde diledikleri gibi kokmalarını temenni ederim
          Emeği geçen, aracı olan herkesin emeğine ve yüreğine sağlık.
          Firma sahiplerine de ayrıca teşekkür eder bol cirolu yeni yıllar dilerim..
          Sonuç ne olursa olsun tatlı tatlı heyecanlanmak güzeldi.

Yorum

Emekleriniz için aracı olan herkese ve firma sahiplerine teşekkürler ***
            Kazanan arkadaşları da tebrik eder hayırlı olmasını dilerim...

Yorum

Emeği geçen herkese çok teşekkürler güzel ve heyecanlı bir çekiliş oldu, kazananları tebrik ederim.

Yorum

Destek veren tüm markalara cok teşekkürler.. Bol bol satışları olsun inşallah..

Yorum

Tüm çekilişlerin kazananları güzel günlerde kullanmanız dileğiyle herkezi tebrik ediyorum

Yorum

Hem hediye veren firmalara, hem de bu organizasyon için Altuğ beye teşekkürler, eşi benzeri daha önce yapılmadı, gayet net ve şeffaf büyük bir yılbaşı çekilişi oldu.. Gerçekten bunu ayarlamak, düzenlemek, emek harcamak büyük iş.. Kazanan arkadaşlara da tebrikler..

Yorum

Kazanan arkadaşlara tebrikler, güzel günlerde kullansınlar; Emek ve destek veren işletmelere de ayrıca hayırlı bol kazançlar diliyorum

Yorum

Kazananları tebrik eder çekiliş içinde başta Altuğ Bey ve firmalara teşekkür ediyorum☺️

Yorum

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum güzel bir çekiliş oldu, 2018'i yine şanssız kapattık

Yorum

Kazanan tüm arkadaşlar parfümlerini güzel günlerde kullansın tebrikler

Yorum

abi bizde seni tebrik ediyoruz resmen bu sayfa için harbi harbi kocaman emek veriyorsun alkışlıyoruz seni

Yorum

Emeği geçen herkese teşekkürler..cidden büyük is

Yorum

İşleniyor...
                                X