Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Rochas Moustache EDT ve EDP

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Rochas Moustache EDT ve EDP

    1949 yılında ilk formülü piyasaya sürülen sert ve saldırgan maskülen harikası koku 2019 yılı itibariyle iki versiyonuyla tekrardan sahnelere dönüyor.

    Natalie Gracia-Neto tarafından tekrardan ele alınan kokunun edt versiyonunun daha kullanılabilir citrus ve çiçeksi bazlı bir parfüm olacağı, edp versiyonun ise ilk formülasyona daha yakın sert ve agresif bir yapıda olacağı bilgisi verilmiş.



    EDT Formül
    Bergamot, Lemon, Lavender, Neroli, Violet, Patchouli, Moss, White musk



    EDP Formül
    Mandarin, Pink pepper, Bulgarian rose, Atlas cedar, Patchouli, Benzoin, Vanilla




    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  • #2
    Hakkında çok iyi yorumlar okuyorum bunun. YSL'nin Le Vestiaire des Parfums koleksiyonundaki Tuxedo ile benzerlik taşıdığından bahsedenler var. O parça da zaten başlı başına bi' merak unsuru.



    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

    Yorum


    • #3
      Şişesi çok cezbettiği için edp versiyonunu almayı düşünüyorum. Ancak kullanan, tecrübe eden arkadaşlar varsa, tatlı parfüm sevmeyenler için tatlılık oranını/sınırını belirtebilirler mi? Örneğin rochas man bana sanki fazla tatlı geliyordu. Kendisiyle kıyaslarsak?

      Yorum


      • #4
        Merhaba. Bu forumda bir parfüm hakkındaki ilk yorumum olacak. Yolun daha çok başındayım. Bu nedenle eksiklikleri mazur görmenizi rica ediyorum.

        Parfüm, çok doğal bir mandalina kokusuyla açılışı yapıyor. Burnu yormayan ve elde bir mandalinayı soyuyormuş hissini veren bir koku bu. Açılışı yarım saat kadar böyle devam ederken yarım saatten sonra hafiften bir deri kokusu gelmeye başladı. (Notalarında deri yazılmamış ama bana deri kokusu gibi geldi. Biraz da kül hissine kapıldım. Amatör burnum beni yanıltıyor olabilir) Bu bahsettiğim deri kokusu git gide etkisini artırıyor. 2-3 saat kadar bu halde devam ettikten sonra gül kokusu gelmeye başlıyor. Ve bu gül kokusu da etkisini giderek artırıyor. Bu kısım bana az da olsa Dior Ambre Nuit'yi hatırlattı. Orada kullanıldığı kadar yoğun değil ve kokunun başında değil alt notalarında kendisini hissettiriyor. Güzel bir gül kullanımı olduğunu söyleyebilirim. Genel itibariyle benim çok hoşuma giden bir koku oldu.

        Performansına gelecek olursam 2-3 saat kadar (mandalina ve deri harmanı) güzel bir yayılım var. 1-1,5 metre yakınından geçtiklerim kokuyu sordular. 2-3 saatten sonra tene daha yakın duruyor ve benim tenimde 9 saat kaldı.

        Şık bir şişesi var. Nostaljik bir şişe. O ldukça kalın ve ağır. Benden bu kadar. Umarım biraz fikir oluşmuştur. İyi günler herkese

        Click image for larger version

Name:	20200305_173258.jpg
Views:	1348
Size:	705.2 KB
ID:	155626Click image for larger version

Name:	20200305_173307.jpg
Views:	1301
Size:	568.9 KB
ID:	155628
        Ekli Dosyalar

        Yorum

        İşleniyor...
        X