Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Frederic Malle Dawn

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Frederic Malle Dawn

Click image for larger version

Name:	frederic malle dawn şişe.jpg
Views:	1635
Size:	80.2 KB
ID:	93514Click image for larger version

Name:	frederic malle dawn kutu.jpg
Views:	1514
Size:	72.6 KB
ID:	93515

Frederic Malle den Carlos Benaim imzali ortadoğu pazarına hitap eden yeni bir parfüm Dawn. Frederic bey sanırım bu ortadoğu pazarını sevdi şişkin fiyatlar parfümün üstündeki arapça alfabeler filan demekki iyi bir getiri sağlıyor. Sanırım bu tür işlere devam edecek gibi. Bize çok fazla uyacağını düşünmüorum ve çokta merak etmiyorum. Zaten fiyatını duyunca sanırım kimsenin bir merakı kalmayacak. Kendi sitesinde 100 ml satış fiyatı 1100 Euro. Beymene geldiği zaman ki fiyatı bende tahmin etmekte zorlanıyorum fakat daha önceki parfümü olan Night ile aynı segmentte olacaktır.

Kendi sitesinde açıklanan notalar

Top notes: Turkish Rose Oil, Pink Pepper
    Middle notes : Turkish Rose Absolute, Olibanum
    Base notes: Oakmoss, Vetiver, Labdanum, Oud
    Son Düzenleme matrai; 23-10-18, 14:37. Tarafından yapıldı.

Beni ismiyle kazandı bir kere, marka olarak beni genelde sükut-u hayale uğratmadı şimdiye kadar, içeriği sıradan ama bu adam sıradan içerikleri şaşırtıcı seviyeye taşımada sihirbaz. Denerim görürsem, almam daha doğrusu alamam tabii o ayrı. Avmlerde sağımdan solumdan Baccarat Rouge savuran peçeli ve ojeli arap hanımkızlarımızın / hacıağabeylerimizin yeni gözdesi olabilir yazıyla binyüz oyroluk -onlar için- sıradan fiyat etiketiyle.
    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

Carlos Benaim tarafından tasarlandıgını okudum. Olayı tamamen kullanilan oud ile alakalı sanırım. Klasik oud gül kombinasyonudur diye dusunuyorum. Mdci Cuir Garamante bu kulvarda kokladıgım en iyi parfüm mesela.

Yorum

Geçen sene kur bu zamanlarda 7 tl civarındayken Beymen'de satış fiyatı 9000 TL gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Zorlu'da satış görevlileri bu parfümle beraber Roja'ları Arap turistlere satmak için afedersiniz ama bir taraflarını yırtıyorlardı

Yorum

Fiyatına diyebilecek hiç bir şey yok zaten fakat nerdeyse 2 kat fiyat farkı olmasına rağmen The Moon katlar cebine koyar bunu

Yorum

İşleniyor...
          X