Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ensar Oud No 2

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ensar Oud No 2

Ensar Oud No 2 Şişelerin içine Hayvanın misk kesesinin, yani deri parçalarını koyuyor. O parçalar EDP de değil de Pure parfüm de olacak galiba. Pure parfüme para mı dayanır. Misk parfümünde gelinen son nokta.

Yorum

Vay.. çok bilgilendirici video Hocam; orada gerçek "misk kesesini" görüyoruz yani; sonrasında da keseyi, parçacıklar hâlinde kıllar dâhil tentür elde ediyor.

Yorum

• Kosovic
        Kosovic Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Rica ederim Hocam. Gerçekten ilgimi çekti. Resimlerde görüldüğü gibi deri parçaları yani misk kesesi parçaları koyuyor

Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	42.6 KB
ID:	91733Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	41.7 KB
ID:	91734

Yorum

Dunyanin gelmis gecmis en iyi kokularini uretiyolar . Her ulkeye gondermiyolar bildigim kadariyla , zaten stoklarida hemen tukeniyo diye biliyorum .

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          ‘’Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kokularını üretiyorlar’’ Neye göre kime göre? Fazla iddialı bir terim olmamışmı Kadir üstad. ☺️

Hemen aciklik getiriyim tabikide herkes icin gecerli bi durum degil hele hele begeni konusunda milyonlarca sinifta kalicaktir,bende dahil olmak uzere Fakat bu firma ciddi anlamda dogal amber ve misk gibi esanslari siseledigi icin boyle dusunuyorum . Hatta misk ve amber gibi hayvansal esanslarida saf halde musterilere ulastiriyolar . Yani dusundugumde dogal misk , dogal amber gibi notalarin ustunde bi nota yok ve maddi degerleri cok cok yuksek . Ama tabikide bu dusuncenin disinda dunyanin en guzel kokusunu hala bulamadim bende

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          O zaman dünyanın en kaliteli parfüm hammaddesi üreten firmalardan biri diyebiliriz.
      İşleniyor...
      X