Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Etat Libre d'Orange I Am Trash (Ben Çöpüm)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Etat Libre d'Orange I Am Trash (Ben Çöpüm)

Parfümün ismi çok ilham verici, çok beğendim, içeriği nasıl acaba, inşallah adı gibidir. Çok afedersiniz B.k koktuk, Kedi sidiği koktuk, Ahır koktuk, bir çöp kokmadığımız kalmıştı.

Yorum

Klipte bolca bozuk meyveler ön plana koyulmuş. Muhtemelen klipte de görüldüğü üzere bozuk meyve gibi kokacak.

Yorum

Vay arkadaş nekadar güzel bi tanıtım filmi , çokda ilgi çekici .Film bana Koku filmindeki giriş sahnesini hatırlattı . Kokusunuda açıkcası çok çok merak ediyorum .

Yorum

Eldo Diyince aklıma aftersoon olan kokusu geliyor belli bir süre sonra çemen kokusu gibi geliyordu sanki bana
          Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

Çöp olarak nitelendireceğimiz şeylerden parfüm yaratmışlar, oldukça yaratıcı ama koklamak istiyor muyum?

Yorum

Secretions Magnifiques'ten daha igrenc olacak mi bakalim xd

Yorum

O muhteşem reklamıyla uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyenlerin sesi yükseliyor.
                Sıradan bi' odunsu meyveli karakteri ile hayalleri kırmış.

Sanırım Secretions Magnifiques bu temada ilk ve son vurgunlarıydı. Endüstriyel atıklardan, kandan, spermden, ölü balıklardan sonra çürük meyveleri ve çöpleri karıştırmak yaramamış gibi.

Yine de denemeden olmaz, o burun o çöpe girecek.

- Stop the car...
                - What ?!
                - Stop the fuckin' car!

Yorum

İşleniyor...
                X