Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

L'Interdit - Givenchy

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• L'Interdit - Givenchy

Click image for larger version  Name:	o.11266.2.jpg Views:	1 Size:	110.3 KB ID:	84957

İlk kez 1957 yılında yaratılan,2003 yılında yenilenen ve son olarak 2007 yılında markanın Les Parfums Mythiques koleksiyonunda sunulan L'Interdit , 2018 yılında yeni içerik ve şişesi ile tekrar üretilmeye başlanmış.Unisex kullanıma uygun sanki

https://www.fragrantica.com/perfume/...18--51488.html
    Son Düzenleme murrjm; 22-09-18, 14:23. Tarafından yapıldı.

Sümbülteber ve yasemin ikilisini paçuli, vetiver ve ambroxan ile harmanlamışlar. Buradan gayet unisex gibi duruyor.

- Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Yorum

Dün Joy ile aynı anda denedim ve bu çok daha baskın,iddialı bir koku.Tatlı,bol baharatlı,amberli,geceye yakışacak bir tarzı var.Tenimde durdukça,sonlara doğru yumuşadı ve Ange Ou Demon u anımsatmaya başladı.Bir de kokladıkça burnumun içi kaşındı.İçindeki birşey alerji yaptı sanırım.Genel olarak beğendim ama benim için fazla baharatlı.

Yorum

Ben de kartta şöyle bir denedim ve güzel bir koku olmuş. Genel beğeniye uygun. Eski L'Interdit'e benzemediği için eleştirilmiş, ama ilk deneyene bu daha güzel gelecektir.

Yorum

Efsane olmuş bir parfümün ismini alıp, tamamen yeni bir kokuya vermelerini anlayamıyorum. Yine de çok merak ettim.

Yorum

Hocam valla daha da meraklanmaya başladım. Sonunda kör alış yapıp çıkacam

Yorum

Bugün Sephora da test edildi ve Elie saab edp ile tek yumurta ikizi gibi benzerliği onaylandı 😊 açılışı turunçgilli temiz , ardından hemen Elie saab ın o dominant ballı portakal çiçeği kokusu beynime vurdu...yanımdaki Sephora görevlisi kıza dedim ki ; aaa bu aynı Elie saab sadece üstüne meyveli turunçlu bir açılış eklemişler. O da evet evet aynen dedi sümbülteber ve yasemin de hissediliyor...şuan alt notalardayız... paçuli , karamel ve vanilya parfümün üstünü örtüp gösteriyi tamamlıyor...Elie saab ı zaten çok severim, bunu da beğendim ama özgün bir koku olmamış maalesef...
              Son Düzenleme Tuberose; 31-10-18, 19:25. Tarafından yapıldı.

Yorum

Bugün denedim ve maalesef çok beğenmedim. Beni rahatsız eden bir nota var içinde. Sıradaki?

Yorum

İlk denediğimde beğensem de baharatlı bulduğum, kullanıp kullanamayacağıma emin olmadığım bu parfümü aldım🙈 Seneler içinde birçok yerde övgüyle bahsedilmesi deneme isteği uyandırdı bende. Bunu inkar edemem. Bir de son dönemde sümbülteber parfümlerine ilgimin artmasıyla ani bir şekilde almaya karar verdim. Sonuç, eh işte. Kalıcılığına diyecek sözüm yok. İlk sıktığım gün, sabaha kadar burnuma gelip beni uyutmadı. Güzel ama çok tarzım değil. Baya keskin. Sert, ciddi bir koku bana göre. Beğenmekle beğenmemek arasında gidip geliyorum. Henüz alışma aşamasındayım. Sümbülteberden ziyade, sert bir portakal çiçeği kokusu alıyorum. Biraz tozlu bir deterjan gibi ama aynı zamanda baharatlı. Eşim çok temiz ve ferah koktuğunu söyledi. Bana da temiz geliyor ama bazen burnumu tırmalıyor. Belki zamanla alışır, daha çok severim ama bitirince tekrar alacağımı sanmıyorum.

Yorum

ben bu parfümden baharatlı bir duyum alamıyorum. Elie Saab ile çok benzer bir DNA, ikisi de en sevdiğim parfümlerden. L'interdit'te çoğu kişiyi rahatsız eden notanın aynı zamanda onu Le Parfum'den farklı kılanın da sümbülteber olduğunu düşünüyorum. Tatlı tatlı (şekerli değil), sabun gibi temiz temiz kokuyor benim tenimde

Yorum

İşleniyor...