Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior - Joy

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior - Joy

Click image for larger version  Name:	o.68687.jpg Views:	1 Size:	589.6 KB ID:	84761

Dior'un Jennifer Lawrence'lı yeni kokusu Joy.

https://www.fragrantica.com/perfume/...ior-51285.html

Joy? Oyy oyy oyyy... Çok şık bir tasarım Dior sauvage dan esinlenilmiş şişe ama kesinlikle görseli çok daha iyi. Odunsu çiçeksi misk olarak sınıflandırılmış bence oldukça farklı bir parfüm geliyor. Bize de, bayanlara güle güle kullanın demek düşer.

Yorum

Bende tam şimdi fragrantica da bu parfüme bakıyordum...başlık açılmış bile evet şişesi sauvage a benzemiş...yoğun şekilde Grasse gülü kullanılması ilgimi çekti...sevdiğim notalar pudralı bir koku...umarım hayal kırıklığı yaşatmazsın Dior...

Yorum

Tanıtımına ve notalarına bakınca bendeki ilk izlenimi, parfümerilerdeki koku bulutunun damıtılmış hali olacağı yönünde... Sauvage gibi piyasaya oynamasını bekliyorum. Şaşırt bizi Dior.

Yorum

En sevdiğim oyunculardan biridir kendisi

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Chanel Allure kopyası diyenler artmış.

Gabrielle'e de böyle yapıldı. Halbuki tertemiz ve başarılı bi' floral. Ya hobisi parfüm olan insanlar artık ciddi ciddi farklılık bekliyorlar bu devlerden ya da hiçbir şeyi beğenmeme timleri iyi çalışıyor.

Joy'un aşina olunan bi' piramiti olsada denemeye, şans vermeye değer. Genel beğenisi yüksek bi' koku diye düşünüyorum. En yakın zamanda deneyeceğim.
            - Stop the car...
            - What ?!
            - Stop the fuckin' car!

Yorum

Sephora'dan bildiriyorum.Joy meyveli bir şekilde açılıp, Allure olarak kapanıyor. Test ettim ve onayladım. Thank you and Goodbye.

Yorum

şişe tasarimina boyut atlatan kapaktaki detaylar
                şişe için daha orjinal bişey olabilirmiş

Yorum

Ben de Allure a benzetenlerdenim.İlk başta sevmedim.Yapay,rahatsız edici birşey hissettim içinde.Ama kısa sürede Allure a dönüştü.Tercihim tabi ki Allure.

Yorum

Saatler sonraki hali Allure ile benzemekle beraber tercihim her zaman Allure’den yana olurdu. Oldukça sıradan buldum Joy’u. Jennifer Lawrence çok sevdiğim bir oyuncu. Sanki kokuyla ilgisi olacakmış gibi parfümden de beklentim yüksekti. Kötü bir parfüm mü? Değil ama asla Dior kalitesine yakışır boyutta da değil. Kimseyi rahatsız etmeyen ama harikalar yaratmayan parfümler kervanına yeni bir üye daha.

Yorum

• Tuberose
                      Tuberose Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Aramıza hoş geldiniz sevgili @Audrey...deneyimlerinizle foruma katkınız büyük olacak 😊

Çok teşekkürler sevgili tuberose🙏☺️

Yorum

Bugün denedim bende...evet harikalar yaratmıyor...evet meyveli bir açılış ve ardından Allure a dönüşüyor...evet genel beğeni için ve piyasaya oynanmış bir koku...ama itiraf ediyorum ben sevdim 😊 ister Dior fanatikliğime verin , ister bu tarz kokuları beynimdeki koku reseptörlerinin direkt onaylamasına verin...ne derseniz deyin Chanel Gabriel gibi Dior Joy u da sevdim 😍😊

Yorum

• kaside
                        kaside Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Tamamen aynı fikirdeyim 😍

• Tuberose
                        Tuberose Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Harikasınız kaside hocam...sizi ve parfüm zevkinizi çok seviyorum 😍😘

Yerden yere vurulmayı haketmiyor, güzel bir floral / musc.

Ama bu koku Allure EDT! Poeme'den önce 6-7 sene imza parfümüm Allure EDP olduğu için kendisini çok yakından tanırım.. Bari keşke EDP'e benzetselerdi :-)
                      Eğer Allure EDT'den hoşlanıyor ve şu anki resmen kolonya konsantrasyonuna dönüşmüş halini almak istemiyorsanız iyi bir alternatif olabilir çünkü Joy'un performansı su anki Allure EDT'den daha güçlü

Yorum

İşleniyor...
                      X