Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Amouage - Love Tuberose

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Amouage - Love Tuberose

Umman'dan Sümbülteber kokuları yükseliyor.

Çiçeksi meyveli gourmand olarak sınıflandırılmış. Yıl içerisinde burunlara doğru yola çıkacak.

Notalar:

Sümbülteber
    Gardenya
    Yasemin
    Vanilya
    Krem şanti
    Sandal ağacı
    Sedir ağacı
    Misk

Click image for larger version  Name:	375x500.50889.jpg Views:	1 Size:	17.9 KB ID:	83111

- Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Amouage da dikkatimi çeken birşey var son zamanlarda. Normalde çıkarttığı bir parfümün hem erkek hem kadın versiyonu çıkartırdı aynı isimde. Fakat şimdi bayanlar için Secret Garden adı altında ayrı bir kreasyon açmış. Blossom Love, Lilac Love, Love Tuberose gibi. Acaba ilerleyen zamanlarda bu şekilde bir erkek kreasyonu da açarmı.

Yorum

• Lagerfeld
      Lagerfeld Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Secret Barn diye bi' şey çıkarmasınlarda.

• Frozenwings
      Frozenwings Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hahaha

• anigemini
      anigemini Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bence açmaz. Bu çiçek serilerini pek seviyolar parfümevleri. Tutmayanları da yuzde 50de görüyoruz sonra

Ben bunu severim kesin

Yorum

Süt kremalı, tereyağlı bal kaymak... Göz kırpmıyor; ateş ediyor!!!

Yorum

Yeni bi' tat olmadığı ile alakalı yorumlar okuyorum. Deneyenler Madonna - Truth or Dare ve TF- Orchid Soleil arasında bi' yerlerde gezindiğinden bahsediyorlar.

Orchid Soleil beğendiğim dolu dolu bi' parfümdü ama Truth or Dare hakikaten "dare" isteyen bi' yoğunluğa sahip. İkisinin ortasını ise şimdilik düşünemiyorum.

- Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

• murrjm
          murrjm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hımmm. Benim de sevdiğim 2 kokudur bunlar.
          Amouage imzası ile nasıl bir şekle soktular acaba sümbülteberi.

Guerlain terracotta yı anımsatıyor onun biraz sümbülteberli ve kremalısı ama yayılımında cidden benzettiğim çok beğendiğim canım sıkılınca elimdeki deknatı sıktığım parfüm. Ama beymen de indirimde 2600 tl olan fiyatı ile üzüyor.

Yorum

İşleniyor...
        X