Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bvlgari Man Wood Essence

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bvlgari Man Wood Essence

Click image for larger version

Name:	bvlgari man wood essence.jpg
Views:	2434
Size:	27.9 KB
ID:	80090

Parfümlerini oldukça başarılı bulduğum bir marka olan Bvlgari, Man koleksiyonuna Wood essence isimli parfümü ile devam ediyor. Usta parfümör Alberto Morillas tarafından yorumlanmış olan parfüm bu sene içerisinde raflarda yerini alacak.

Açıklanan Notalar

Citruses With Sugar
    Lemon Zest
    Coriender Leaf
    Cedar
    Vetiver
    Chypress
    Benzoin

Sıvı rengi,şişe ve notalar çok güzel duruyor.

Yorum

Sivi rengi harika... 👏

Yorum

Şişesi....Vay be

Yorum

Şişe tasarımını değiştirmeden ancak bu kadar çarpıcı bir ürün sunulabilir. Meraklandım

Yorum

"Freşliğin Kralı" Alberto Morillas yapmıştır yine güzel bir parfüm.

Yorum

Ortalar nefis kokuyor buradan yalnız.

Selvi, vetiver ve sedir... Benzoin artısı ile o rengi sonuna kadar hak etmiş gibi. Çıksa da sürünsek.
              - Stop the car...
              - What ?!
              - Stop the fuckin' car!

Yorum

Man in Black'i beğenmiştim, bunu da beğenirim herhalde.

Yorum

Yorum

Çok güzel notaları var efil efil fresh kokuyor belli onu geçtim nasıl bi muazzam şişe tasarımı ticari zeka şişesinin direk albenisi var
                    Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

parfümör alberto morillas olunca adg profumo sever olarak başarılı bir çalışma bekliyorum.

Yorum

Deneyenlerin birkaç yorumunu okudum da, çok iç açıcı değil. Tekdüzeliğinden ve kalıcılığının kötü olmasından dem vurulmuş.

Yorum

sırf şişe için kör alış yapıcam bu parfüme dolapta dursun öyle..

Yorum

Üst Notalar: Şekerli Turunçgiller,Limon Kabuğu,Kişniş Yaprağı
                            Orta Notalar: Sedir,Vetiver,Çam Ağacı
                            Alt Notalar: Benzoin

Açılış diplerden gelen çam ağacı ve citruslarla fakat citruslar notalarda da belirtildiği gibi şekerli. Tatlı parfüm sevenler açılışı beğenecektir çünkü parfüm tarz olarak direkt One Million tarzını getiriyor akıllara. Açılış kesinlikle ‘generic’ olmuş.

Orta notalarda tatlılık etkisi kaybolmaya yüz tutuyor. Vetiver,sedir ve çamın etkisiyle parfüm biraz yeşil bir havaya bürünmüş. Yine bu serinin bir parfümü olan Bvlgari Man Extreme esintileri sunuyor.

Parfümün kapanışında ise tatlılıktan eser yok ve odunsu notalar eşliğinde perdeyi indirmiş.

Koku güzelliği olarak kötü denmez fakat performansa zayıf diyebilirim. Kısacası bu paraları hakedecek bir parfüm değil.Malesef beklentilerin altında kalan bir parfüm.

Bana göre Bvlgari’nin bu serisindeki en iyi parfümü kadife gibi kokusuyla serinin ilk göz ağrısı olan Bvlgari Man.

Yorum

İşleniyor...
                            X