Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Roja Dove - Enigma Aoud !!!

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Roja Dove - Enigma Aoud !!!

Uzman parfümör Roja (Roger) Dove, 2018 yılında yepyeni unisex bir parfümle karşımızda. Aoud serisi içinde olan bu parfüm o bilinen başarılı tasarımlarından Enigma ile yakından uzaktan pek bir alakası yok. Kendisi bu yeni parfümü için bakalım ne demiş:

"Zengin içerikli ancak ne hafif ne fresh nede tatlı... Gizemli, derin ve sınırları zorlayan bir aromaya sahip... Bir buket çiçeğin meyve; şeker gibi tatlı pudramsı mayıs gülü ve şeftali şurubu ile ilerleyerek kalpte gelişir. Kokuyu canlandırmak ve çiçeksi notaları keyifli hale getirmek için, dipteki dumansı bir paçuli ve sandal ağacının yardımıyla istenilen kıvam edilir"...

Denemediğim için bilemiyorum. Nasıl bir sanat eseri ortaya çıkmış acaba?. Doğuya özgü odunsu/ağaçsı tarzı ile ilginç buldum. Ülkemizde Harvey Nichols/Beymen mağazalarında sınırlı ve eski parfümleri bulunan Roja Dove markasının yeni parfümlerinide deneme imkanımızda kalmadı. Enigma Aoud notalarına bakalım...

TEPE: Bergamot

KALP: Mayıs Gülü - Itır Çiçeği - Yasemin - Ylang-Ylang - Heliotrope - Neroli - Şeftali

DİP: Paçuli - Sandal Ağacı - Agarwood (Oud) - Vanilya - Süsen - Esmeramber - Misk

Yurt Dışı Fiyatı : 100 ML ($695)
    Enigma Aoud by Roja Dove is a Oriental Woody fragrance for women and men. This is a new fragrance. Enigma Aoud was launched in 2018. The nose behind thi...
    Son Düzenleme CNYT; 26-08-18, 03:53. Tarafından yapıldı.
    PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Daha önce var mıydı bilemiyorum ama Roja parfümlerini Beymen in sitesinde gördüm. Hatta, UzayExc. 2.350 Lira iken Beymen de Enigma nın fiyatı 1.737 Lira.

Yorum

• connoisseur
      connoisseur Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Urun fotograflarina bakarsak Enigma'nin Beymen'de edp, Uzay'da da parfum versiyonu satiliyor gorunuyor.
İşleniyor...
X