Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tom Ford Ombré Leather (2018)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tom Ford Ombré Leather (2018)

Click image for larger version

Name:	ombre leather.jpg
Views:	3095
Size:	15.6 KB
ID:	76785

Tom Ford Ombré Leather bu sefer 2018 etiketiyle sahnede. Değişen sadece şişe tasarımı değil klasmanda değişmiş. Yani private label koleksiyonunda değil classic koleksiyona tanımlanmış Burdan anlayacağımız kadarıyla daha uygun fiyatlara ve hemen hemen heryerde rastlayacağımız bir segmentte bulunmuş. Bu oldukça iyi bir gelişme olmakla beraber parfümün orjinal Tuscan Leather veya Ombre leather DNA sına sahip olup olmayacağını denediğimiz zaman anlayabileceğiz.

Açıklanan Notalar

Leather
    Floral Notes
    Spices

Tatkiksel ve stratejik hamleler
    estefanyen

Yorum

Tom Ford bütün kokuları birbirine benziyor en azından ben öyle hissediyorum

Yorum

Şişe değişip signature koleksiyona geçince fiyatı düştü kokunun.
        Koku olarak aynı ise insanın aklına Private Blend olayının bir pazaralama taktiği mi olduğu sorusu geliyor.

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Neymiş fiyatı?

Edit: Tamam buldum 175 USD 100 ML

Orjinal yazı sahibi: murrjm View Post
        Şişe değişip signature koleksiyona geçince fiyatı düştü kokunun.
        Koku olarak aynı ise insanın aklına Private Blend olayının bir pazaralama taktiği mi olduğu sorusu geliyor.
        Tom Ford, Private Blend'in kendi özel koku laboratuvarında çok özenerek hazırlandığından bahsetmişti önceleri. Pazarlama için koleksiyonun adı, burunları bile yetiyordu açıkçası.

Şunu da şuraya bırakayım;

Japon Noir - Pierre Negrin
        Velvet Gardenia - David Apel
        Oud Wood - Richard Herpin
        Moss Breches - Stephen Nilsen
        Bois Rouge - David Apel
        Neroli Portofino - Rodrigo Flores-Roux
        Tuscan Leather - Harry Fremont / Jacques Cavallier
        Noir de Noir - Harry Fremont / Jacques Cavallier
        Amber Absolute - Christophe Ladaumiel
        Tobacco Vanille - Olivier Gillotin
        Black Violet - Clement Gavarry / Pascal Gaurin
        Purple Patchouli - David Apel

Bundan sonrasını Estee Lauder'a sormak lazım sanırım.

- Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

Aqua di parma leather a benzettim bende ama güzel bi deri olmuş

Yorum

Şu bi' gerçek ki şişesi muhteşem.
            Minimal, siyah ve mat. Yurt dışından yakın bi' arkadaşım aldı kendine. Fotoğrafını çekmiş bana attı aldım diye, dayanamayıp editleyip tekrar gönderdim kendisine fotoğrafı iyi mi.

Artık bazı şişelerin gerçekten yüzyıllar boyu fotoğrafı çekilsin diye tasarlandığına inanmaya başlıyorum.

Henüz denemedim, Sevil'e gelmiş bi' uğrayalım bakalım.
            - Stop the car...
            - What ?!
            - Stop the fuckin' car!

Yorum

Tecrübesiz bir burun için ilk baştaki deri kokusu itici gelebilir. Ben de onlardan biriyim, fakat deri kokusu hafifledikçe bayıldım parfüme. Kalıcılığı iyi oldu ama tene yakın durdu. Alınacaklar listeme girer. Designer olarak farklı bir havası var en azından.

İlk Boynerde stand.da görmüştüm, 2-3 gün sonra gittiğimde bütün standın satıldığını söylediler. Black orchid şöhreti sebebiyle, Tom Ford olsun çamurdan olsun durumu var sanırım insanlarda. Forum ailesindeki gibi tecrübeli insanları ayrı tutuyorum, alanların çoğunun ombre leather’i beğenmeyip sırf TF isminden dolayı aldığına kalıbımı basarım. Genel beğeniye hitap etmiyor çünkü.

Yorum

• protectedsugar
                protectedsugar Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Yani TF yazmasa Rebul yazsa hiç kimse almaz diyorsun :-)

• sinan91
                sinan91 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Haksızlık etmeyeyim ama senin dediğin gibi bir hava yaratıldı. Çevremden biliyorum, ne kullanıyorsun diyorum, Tom Ford diyor adam. Eee hangi parfümü diye sorunca şaşırıyor, ne kullandığını o da bilmiyor 😀 Boynerde satış danışmanı tf diğer markalardan 10 kat üstün derse müşteriye, normal bu kadar ünlenmesi.

Temiz deri ve en sevdiğim çiçeklerden yaseminin tekdüze ancak sıkmayan uyumu. Minimal yapısı, kalıcı fakat saldırgan olmayışı da eklendiğinde, benim gibi deri mont severlerin muhakkak denemesi gereken bir parfüm olduğunu düşünüyorum.
              Üstelik, görebildiğim kadarıyla ülkemizde yurtdışından daha uygun fiyatlara bulunabiliyor.

Yorum

ben sevemedim burnu yoran bir koku kösele deri kokusu aldım ben sadece

Yorum

Private blend serisi çıkışlı olan, fragrantica’da 2018 yılının en iyi erkek parfümü seçilen yumuşak bir deri parfümü. 50 ml.'lik şişeleri alma noktasında bana “neden olmasın?” diye sorduruyor. Deriyle aramdaki mesafeyi kırmak için de güzel bir seçenek gibi duruyor. Çoğunlukla her biri birbirine benzeyen designer parfüm piyasasında farklı bir duruşu olduğu kesin.

Yorum

Aslında güzel bir çalışma olduğunu söyleyebilirim bir deri sever olarak beğendiğim bir parfüm

Yorum

İşleniyor...
                    X