Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tiziana Terenzi Sirrah

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Tiziana Terenzi Sirrah

    Click image for larger version

Name:	Sirrah.jpg
Views:	808
Size:	45.2 KB
ID:	71308

    Artık alışılageldiği üzere Tiziana Terenzi her sene yeni parfümler çıkartmaya devam ediyor. Bunlardan birtanesi olan Sirrah, Luna Stars serisine ait bir parfüm olarak tanıtılmış. Her zamanki gibi parfümörü Paolo Terenzi olan parfüm Extrait formatında ve ve 100 ml lik şişede olarak satışa sunulacak.

    Notaları

    Saffron
    Green Peppercorn
    Quince
    Passion Fruit
    Osmantus
    Cardamom
    Oxygen
    Rose
    Amber
    Birch
    Sandalwood
    Patchouli
    Leather
    White Musk

  • #2
    Her ne kadar çok sık parfüm çıkarıyor, taklit ediyor gibi eleştiri alsa da, güzel işlere imza attığını düşünüyorum. Ancak çoğu kere parasını haketmediğini düşünüyorum

    Yorum


    • #3
      Bunun yanında 3-4 tane daha yeni parfüm tanıttılar diye biliyorum. 3-4 tane de diğer markası V Canto adı altında çıkacakmış. Ursa ile Laudano'yu bir kenara koyunca Terenzi ismi artık bana pek bir şey ifade etmiyor.

      Yorum


      • RİYAFES
        RİYAFES Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Aynen katılıyorum Can Hocam Ursa ve Nero hariçinde banada başka hiç bir kokusu keyif vermiyor...

    • #4
      Instagramdan takibi birakacak kadar soğuduğum marka. Artik cogu parfumunu misk ve meyve kombinasyonu uzerine kurup, hazir para yiyen ergen tiplemesi parfumleri ureten bi havasi vardir. Ursa ve nero nasil bu adamin elinden cikmistir? sasirtici olmanin da ötesindedir. Büyük magazalar disinda urunlerini satan yerlere, acikca "sahte urun satiyorlar" karalamasi yapmasiyla ise amacinin tamamen ama tamamen para kazanmak uzerine oldugunu pekistirmisimdir. O yuzden bu zihniyetten artik bir parfumsever olarak bisey beklememekteyimdir. Ozellikle ursa, adinin niş parfumsever kitle arasinda buyuk bir hizla duyulmasini saglamistir. Bence halen Onun ekmegini yemektedir. Ursa icin olan kismi helali hos olsundur. Tesekkur ederimdir.

      Yorum

      İşleniyor...
      X