Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Alien Man - Mugler

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Alien Man - Mugler

    Evet bugün Jeremy isimli parfüm vlogger'ı arkadaşın elinde görünce baya şaşırdım doğrusu. Çünkü henüz fragrantica dahil hiç bir yerde bu parfüme dair bir ize rastlamadım. Ama Jeremy yakın zamanda yorum videosunu paylaşacağını söyledi.

    Bayan versiyonunu çok beğendiğim bu parfümün erkek versiyonu umarım hayal kırıklığı yaratmaz.

    Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	39.7 KB
ID:	68566

  • #2
    Malum popüler bir youtuber olduğu için, tanıtım yüzü olarak vs. seçmiş olabilirler.. Versace Dylan elinde sahillerde kızlar sizce bu nasıl kokuyor, inanılmaz bir koku bu falan diye reklamlar yapıyordu bir çok videosunda da

    Yorum


    • #3
      Ne güzel bir iş. Bütün parfümlere ilk elden ulaşır bu şekilde.

      Yorum


      • #4
        Jeremy Fragrance fragrantica club’da görüşleri hiç önemsenmeyen bir yazarken, ben ancak başka birinin bu kişi hakkında patreondan para istemesi mevzusu ve üzerine dönen tartışmalar ile haberdar oldum, o videosunu izledim hatta ekleyeyim..

        https://youtu.be/j3-5P6eY_OI


        Neyse jilet takım elbisesiyle sempatik sempatik diyor ki, parfüm benim hayatım olmuş ama param yok, abilerim ablalarım bana bu sistem üstünden gönüllü olarak aylık maaş verin ki ben de parfüm alayım sizin yolladığınız maaşla, parfüm yorumlayayım haydi pamuk eller cebe, siz de benim patronum olun, ne kadar ekmek o kadar köfte..

        Parayı seven insanları prensip olarak hiç sevmem, zaten para seven insanların imtihanları da hep parayla olur..

        Neyse Jeremy bana para yapıştırılan ve paranın meblağına göre daha çok çalan zurnacıları anımsattığı için elinde tuttuğu Alien’a odaklanarak diyorum ki umarım TM iyi bir iş çıkarmıştır, ya sev ya terk et kokuları olduğu için kestirmek zor, zira Alien EDPden tiksinen bendeniz Sunessence flanker’ına bayılmıştım, bakalım erkek versiyonu nasıl?
        https://www.fragrantica.com/member/789115/

        https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

        Yorum


        • #5
          Alien için heyecanlanmadım değil ancak bu basa basa Almanca ve akıcı ingilizce konuşan, Audi TT’ye binen, pahalı olduğunu düşündüğüm takımlar giyip VIP Club’lerde sağa sola fas fus-patır kütür, çatır çutur- paldır küldür Eros sıkan ve yetmiyormuş gibi devasa arşivinin arkasında yaşantısına tezat küfür gibi Buddha bulunan arkadaşın parfüm altyapısı ve tanıttığı parfümlerden ziyade yanındaki hanımlar ilgimi çekiyor. Çok acayip şeyler!

          Yorum


        • #6
          yanındaki hanımlar gerçekten bir acaip !! )) ama hype ladığı, türkçesi ballandıra ballandıra anlattığı parfümler bana oldukça vasat geldi artık pek takip etmiyorum

          Yorum


          • Medea
            Medea Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Aynen... Bariz pazarlama kokan cümleler, bir sürü boş laf. Yukarda Şebnem Hanım güzelce özetlemiş durumu. Zaten youtube'da hiçbir vloggerı takip etmiyorum ama kendisinin bir videosuna göz gezdirip hızlıca uzaklaşmıştım.
        İşleniyor...
        X