Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Le Petit Prince B-612 - Vain & Naive

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nishane Le Petit Prince B-612 - Vain & Naive

Click image for larger version  Name:	DAE48855-45FB-4660-8014-8CEC03504AD5.jpeg Views:	1 Size:	175.2 KB ID:	68144

Click image for larger version  Name:	nishane 2.jpg Views:	1 Size:	112.5 KB ID:	68148
    Click image for larger version  Name:	nishane.jpg Views:	1 Size:	142.4 KB ID:	68149

Küçük Prens kitabını duymayan okumayan kalmamıştır herhalde. Küçük prensimizin yaşadığı gezegeni keşfeden Türk astronom buluşunu açıklamak için gittiğinde üstündeki osmanlı kıyafetleri ve başındaki fesi yüzünden insanlar ırkçılık yapıp onun fikirleriyle dalga geçmişler. Kıyafet devriminden sonra batı tarzı takım elbise ile gittiği zaman bu sefer insanlar ayakta alkışlamışlar. B-612 nin kısaca hikayesi bu.

Vain & Naive ise Küçük prensin küçücük gezegeninde yetiştirdiği gülün adı Gururlu ve :Naif

Her 2 parfümünde yaratıcısı Xerjoff ve Sospiro dan tanıdığımız Chris Maurice

Bu çıkan bomba 2 parfümden sonra kendi adlandırdıklar Eau de Parfum ve extrait parfüm arası yoğunluğu ifade eden Demi Extrait yoğunluğunda 2 parfüm daha gelecek. Parfümörü yine Chris Maurice

Son olarak Nishane de şu ana kadar hemen hemen tüm parfümleri yapmış olan Jorge Lee den Cologne Extrait geliyor 100 ml boyutunda bir citrusy musk

Benden bilgiler şimdilik bu kadar
    Son Düzenleme matrai; 26-03-18, 11:00. Tarafından yapıldı.

Gölge oyunundan sonra küçük prens çok iyi bir konsept olmuş bence
    estefanyen

Yorum

Nishane Demi Extrait ile oyunun kurallarını değiştirmeye, yeni bir sınıf yaratmaya çalışıyor sanırım. Bu yaklaşım ve vizyon takdir edilesi. Yolları açık olsun.

Yorum

Yeni parfumleri icin yeni bir parfumorle calismalari bence gayet guzel ve yerinde bir adim olmus; tebrikler.

Yorum

Hedef kitlenin ben olduğumu düşünüyorum. 😄😍
          https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

İki kokunun notaları da çok güzel görünüyor. Spliti ne zaman yapıyoruz

Yorum

Hocam güzel bir haber. Şimdiye kadar Nishane parfümü kullanmadığım halde bu ikisini ve çıkacakları çok merak ettim doğrusu. Ve en kısa zamanda Nishane'de denenmedik parfüm bırakmamayı arzuluyorum.
            Son Düzenleme Kosovic; 26-03-18, 21:48. Tarafından yapıldı.

Yorum

Chris Maurice ismi bende biraz tereddüt yaratıyor. Bazı işleri gayet ilginç, farklı ve kayda değer olabilirken bazıları da genel beğeniye çok fazla hitap eden, boğucu tatlılık içeren, kaliteli malzemeyle yapılmış cafcaflı, bol cilalı ama sıradan çalışmalar. Umarım ticari yanı fazla ağır basan, hiç risk almayan ve yaratıcılığı kapı dışında bırakan parfümler değildir. Gölge Oyunları serisi bende fazla bir iz bırakmadı açıkçası. Sadece Zenne'yi fena bulmamıştım.

Yorum

Güzel akıcı bi reklam..nishane markası gururumuz içinde benim uzun kullanacağım bi parfüm olmadı ilk 16 lik seride yinede çok güzel risk alınmış çalışmalar vardı..bakalım deneyelim

Yorum

Signature serisi en iyisiydi içlerinde, 4 koku da benden tam not aldı.Gölge oyunlarının 3 kokusu pek heyecanlandirmadi.Bu 2 koku piyasaya oynayacak gibi hayırlısı..

Yorum

Daha önceki parfümlerin etiketlerinin alt kısmında yer alan İstanbul ibaresi yeni çıkan parfümlerle beraber ilham alındıkları yerlerle anılacak. Örneğin Fan Your Flames - New York, Wulong Cha - Shanghai, Afrika Olifant - Cape Town gibi. Böylelikle global bir marka olma yolunda güzel bir projeye imza atmış olacaklar.

Yorum

Diğer bahsettiğim demi extrait tarzında ki 2 parfüm Dubai de mayıs ayı başında düzenlenecek olan Pitti Fragranze fuarına kadar yetişmiş olacak.

Yorum

Konsept belirleme işinde de çok başarılılar. Vain & Naive için fazladan bi meraklandım.

Yorum

Valla tebrikler.Gurur duymamak elde değil.Esinlenecekleri şehirleri yazma düşüncesi de çok iyi fikirmiş.Spliti olur mu acep?

Yorum

Esinlenmek gerekirse medeniyetin başlangıcı olan ülkemiz şehirlerinden başlasalar fena olmazdı. Tüm Avrupa'nın kökeni ülkemizden. Böylelikle antik adları yanında günümüzdeki adları ile en azından turizme katkı sağlayabilirlerdi. Yabancı şehirlerin adlarını kullanmaları işin biraz ticari boyutta olduğu kanaati bende oluştu. Hedef kitle anlaşılan Avrupa. Bu kadar çok parfüm markası varken istedikleri bir noktaya gelebilirler mi buda soru işareti?
                            PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

İşleniyor...
                            X