Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Armani Si - Passione

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Armani Si - Passione

Bir kırmızı şişe de benden gelsin.. Bu senenin akımı kırmızı şişeler mi olacak acaba?
    Şişe çok cazip geldi, görür görmez hemen koklamak istedim havalanında. Ama maalesef hayal kırılığıydı parfüm baştan sona.

Öncelikle 3-4 kere hem bileğime hem de trikomun koluna sıkmama rağmen, kokuyu algılamakta çok zorlandım.
    Parfüm biraz oturunca kokladığım şeyi de beğenmedim.

EDP konsantrasyonundaki bu kırmızı opak şişeden daha çarpıcı birşey çıkmasını bekliyordum. Ancak parfüm genel olarak çiçek ve meyve kombinasyonu ama çok da uğraşılmamış.
    Vanilya hala dominant, ama normal Si'ye göre meyveler daha ön planda, özellikle de o sulu armut notası.

Dip notalarda ise parfümü oturaklı hale getirebilecek hiçbir nota yok, sadece sedir ağacı var.

Yazın, dışarı çıkarken öylesine sürüp gideceğiniz bir parfüm gibi geldi bana maalesef, benden zayıf not aldı :-(

Click image for larger version

Name:	si-passione-novo-perfume-2018.jpg
Views:	2566
Size:	130.9 KB
ID:	64785

Şu Gio nun flankerları bu kadar başarısız olmak zorunda mı? Sırf çeşit olsun diye parfüm çıkartıyormuş gibi geliyor.

Yorum

Reklam / pazarlama giderlerine harcadıkları parayla çok daha kalite parfümler üretebilirler oysa ki!

Yorum

Sevmediğim kokuların intense'i, rouge'u filan çıkınca moralim bozuluyor Misal LVEB, Coco Mlle, şimdi de Si. Neyse ki anlatımınıza göre çok da korkulacak birşey değilmiş...

Yorum

Çakması raflarda yer almış.Yiğidi öldür hakkını ver. İki ay içinde hazırlayıp piyasaya sürmüşler.

Yorum

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ben de gördüm geçenlerde bir web sitesinde! :-)))) Çakması gerçeğinden daha önce Türkiye'ye gelen parfüm!!
        İşleniyor...
        X