Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Prada Luna Rossa Black

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Prada Luna Rossa Black

Click image for larger version

Name:	Luna Rossa Black.jpg
Views:	2836
Size:	37.7 KB
ID:	64201

İtalyan lüks marka Prada başarılı bulduğum Luna Rossa serisine bir parfüm daha ekliyor. Luna Rossa Black ismini verdikleri parfüm belliki biraz daha koyu ve karanlık tonlarda olacak.İleryen günlerde raflardaki yerini alacak. Ben bu parfümden Prada isminden dolayı umutluyum.

Açıklanan Notaları
    Bergamot
    Angelica
    Paçuli
    Amber
    Misk
    Tonka

Benimde kanım ısınmadı değil.
    Sadece garçons.

Yorum

Özgün olmayacağı ama beğenileceği konusunda neredeyse eminim

Yorum

Şu melek otu işi ilginç kılabilir; son çıkanların içinde yoktu herhalde. Kesin, bayanların seveceği bir parfüm olacağından şimdiden eminim.

Yorum

Prada Luna Rossa Sport Edt si mevcut bende..Edt olduğuna inanmak mümkün değil günlerce kıyafette kokusu kalıyor..Bu modelde öyle olur inş.

Yorum

Geçen gün denedim sevil parfümeride. Hoşuma gitti fakat süper bi etki de yarattı diyemem. Genel beğeniye uygun, temiz, hoş bir sonbahar kokusu. Prada geleneğini bozmayan, tene yakın duruşu sebebiyle de ilk tercihim olmaz fakat alınacaklar listesine eklerim.

Yorum

Çığır açan bir parfüm değil ama boşluğu dolduran çok güzel bir parfüm olmuş. Piyasadan kalkan Van Cleef Arpels Midnight in Paris ve artık bulunması oldukça zorlaşan Bvlgari Black e benzeyen yapısı bu tarz parfümleri seven ama bir türlü ulaşamayanlar için güzel bir alternatif oluşturmuş. Pradanın kendine has tarzı ile ile ortaya oldukça beğenilecek bir çalışma çıkmış. Ben oldukça beğendim. Kalıcılığı ve farkedilirliği de son derece tatmin edici. Ofis kullanımına son derece uygun eli yüzü düzgün tam bir beyefendi kokusu olmuş.

Yorum

Bende merak uyandırdı açıkçası fiyat avantajı da varsa alınabilir

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Şöyle bir komplo teorisi ortaya atayım: Parfüm dünyasının yapı taşlarından Bvlgari Black'in discontinued oluşunun sanırsam 2. veya 3. yılı içinde iken biz ve kendisi de 20. yaş gününü veya ölüm yıl dönümünü kutlarken; iki İtalyan firma arasında formül üzerine bir uzlaşma sağlanmış olabilir. Ayrıca Luna Rossa Black şişesinin dibindeki ''rubber'' detay ve rengi ile dış görünüş, notalarına bakılmaksızın da iç karakter olarak vatandaşına saygı duruşunda bulunuyor olabilir..?

Yorum

İşleniyor...
                  X