Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Chanel Coco Mademoiselle Intense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Chanel Coco Mademoiselle Intense

Click image for larger version

Name:	coco mademoiselle.jpg
Views:	2814
Size:	73.9 KB
ID:	61675

Bayanlara güzel bir haber Chanel den geliyor. Markanın en gözde bayan parfümlerinden Coco Mademoiselle yeni bir versiyonla raflardaki yerini alıyor. Coco Mademoiselle Intense 2018 yılı içinde parfümseverlerle buluşacak. Arkasındaki burun Chanelin baş parfümörü Oliver Polge.

Açıklanan Notaları
    Portakal
    Bergamot
    Gül
    Vanilya
    Paçuli
    Tonka

Sevenleri için güzel haber. Yakında çıkacağı dedikoduları vardı. Orijinali tahammül sınırlarımı zorlayan bir parfümdür. "Intense" versiyonu ile imtihanım umarım daha farklı olur

Yorum

Önce zamanında buram buram kokan parfümü reformüle edip sulandır. Sonra Intense versiyonunu çıkar. Hatta dah pahalıya sat. Tebrikler Chanel

Yorum

Aynen bunları yazacaktım Burak bey

Yorum

Bana Gabrielle ile kaçırdıkları insanları yakalama çabası gibi görünüyor. Bakalım nasıl birşey çıkacak.

Yorum

Klasiği daha ferah iken intense,daha koyu,biraz daha tatlı ve baharatlı geldi bana.Kalıcılığı biraz daha iyi gibi.Evdekilere koklattığımda hepsi de intense i daha çok beğendi ama ben sanki hala klasikten yanayım.

Yorum

Yeşilimsi sıvı beklerdim.
              Klasik Coco Mademoiselle’in açılışına Rhubarb Flower eklenmiş.
              Işkın/uşgun/dağ muzu denilen yeşil mucizevi bitki Rhubarb/Ravent, geç ilkbaharda çiçeklenir. Rhubarb denilen ve yenilen kısmı kök kısmıdır, en üst kabuğu pırasa gibi elle soyulup çiğ yenir, tadı ekşimsidir. Çiçek kısmı ise beyaz minik sümbülleri anımsatır ve rayihası çok güçlüdür. (Yakında zamanı gelir, doğuda tanıdığınız varsa tadım için mutlaka istetmelisiniz, yol kenarlarında satılır ve fiyatı yaz başlamadan iyice düşer.)
              İşte bu yenmeyen ama en üst kısımda bulunan çiçeğinin kokusu, Mademoiselle Intense’in açılışında yarım saat boyunca sizi karşılıyor.. Bilen biri varsa denediğinde ne demek istediğimi anlayacak. Açıldıkça klasik Coco Mademoiselle’e dönüşüyor. Parfum konsantresi ile karşılaştırılsa da bendekine benzetemedim.
              Açılışı için benden A+. Bu notayı kamuoyundan sakladıkları için F. Genel olarak ortalamanın üstü.
              https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

Klasikle yola devam gibi görünüyor..
                Kalıcılık ve silaj gayet iyi. Daha dogrusu reformulasyon öncesi Coco Mademoiselle EDP gibi..
                Ancak koku fazla paçuli dominant bir parfüm olmuş. Vanilya da kendini epey hissettiriyor. Ayrıca kokuya oryantal bir hava veren reçinemsi hava çok baskın..
                O yüzden bu şişeye bu kadar para vereceğime Coromandel EDP alırım diye düşündürttü bana koku..

Yorum

Tam bir yazlık parfüm olacak gibi duruyor.

Yorum

Ömür boyu tek koku seç deseler matmazel coco intense’i seçerdim; edt ve edp’deki derinlik yoksunluğu bu kokuda tamamlanmış; müthiş kaliteli ve konforlu...

Yorum

İşleniyor...
                    X