Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Versace Dylan Blue Pour Femme

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Versace Dylan Blue Pour Femme

Click image for larger version

Name:	dylan blue pour femme.jpg
Views:	1571
Size:	81.3 KB
ID:	52417

Versace Dylan Blue da bayanlarıda unutmamış şık ve albenili şişesiyle bayanların yakın zamanda favorilerinden biri olmaya aday. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim şişe konusunda bayan parfümleri çok daha başarılı. Evet kıskanıyorum...

Açıklanan Notaları

Frenk Üzümü
    Granny Smith Elması
    Clover
    Forget Me Not
    Shiso
    Rose Hip
    Gül
    Yasemin
    Şeftali
    Petalia
    Styrax
    White Woods
    Misk
    Paçuli

"Forget me not" nasıl bir nota/çiçek ya da reçine mi? İlk defa duyuyorum...

Yorum

Click image for larger version

Name:	image_3062.jpg
Views:	1730
Size:	190.2 KB
ID:	52794

Orjinal yazı sahibi: protectedsugar View Post
      "Forget me not" nasıl bir nota/çiçek ya da reçine mi? İlk defa duyuyorum...
      "Unutma beni çiçeği" olarak biliniyor, çok rastlıyorum, özellikle park bahçe süslemelerinde. Ama kokusunu net alabilmiş değilim.
      Okuduğuma göre Hodangillerden bir bitkinin çiçekleri..

Click image for larger version  Name:	unutma-beni-cicegi-nedir-457x365.jpg Views:	1 Size:	74.6 KB ID:	52795

Yorum

• protectedsugar
        protectedsugar Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Gözlerim açıldı; ne güzel bir mavilik...

Mavi tonu gerçekten çok güzel

Yorum

Bu parfüm şu anda en çok merak ettiğm parfümler listesinde ilk sırada.Biran önce gelse keşke🙏🏻

Yorum

şişesi bende mıknatıs etkisi yarattı, antik bir kase biçiminde, derin mavi bir renk ve altın detaylarla vurgulanmış ikonik Medusa kafası, çok estetik..
          şişesinin güzelliği beni ne kadar cezbettiyse, kokusunu ters orantılı olarak beğenmedim.. Versace'nin son zamanlarda çıkardığı diğer kokular gibi tam bir meyve bombası.. meyveli duş jellerine benziyor açılışı.. çok yoğun tatli bir mango ve şeftali karışımı alıyor burnum.. sonrasında meyvelere çiçekler ekleniyor ama hiç hoşuma gitmiyor.. Gabrielle ile benzer kategoride.. ancak daha yoğun ve daha tatlı.. Calice Becker meyvelerle çalışmayı seviyor sanırım.

Yorum

ayrıca neden Dylan
            bir referans mı var

Yorum

Merakla beklediğim ve bugün denediğim parfümlerden biri.Güzel ama sıradan.Ferah,meyveli bir parfüm.Kokusu meyveli,çiçeksi duş jellerini andırıyor.Beğendim ama alacak kadar etkilenmedim.Birazcık Roberto Cavalli Paradiso havası sezdim.Yaz için güzel olabilir.Son dönemlerde en sevdiğim koku hala Twilly.

Yorum

Altın ve koyu mavi renklerde, klasik çizgilerdeki bu iddialı şişede, böylesi bir parfüm beklemiyordum açıkçası. Açılışında yoğun bir kavun kokusu aldım, sonrasında meyve salatası tadında, hafif, neşeli, tatil gibi kokan bir parfüm olarak devam etti. Rahatsız edici değil, ama bir parfüm olarak kullanmaktan keyif alacağımı da sanmıyorum. Durağan ve sıradan bulduğumu söyleyebilirim.

Yorum

Ben bu parfümü daha sonra kızımla birlikte tekrar denedim.Kızım bayıldı kokusuna.Koluma sarılıp tekrar tekrar kokladı.İlla bu parfümü al ama benim odamda dursun diye tutturdu.O gün almadım ama sonra dayanamadım gidip aldım.Odasına koydum.Eşim sabun gibi ferah ve güzel olduğunu söyledi.Kızım zaten bayılıyor,oğlum da çok beğendi.

Yorum

Forget me not çiçeği ilgimi çekti. Nasıl bir kokusu var acaba. Rengi çok güzel

Yorum

Forget me not ciceginin Rohan mezarlarinda biten Simbelmyne (evermind) cicegi olmasini cok isterdim ama rengi tutmuyor puh.

Yorum

İşleniyor...
                      X