Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bvlgari Splendida Jasmin Noir

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bvlgari Splendida Jasmin Noir

Bvlgari'nin klasik Pour Femme, Jasmin Noir ve Rose Essentielle adlı üç kokusunun "Splendida" serisi adı altında yeniden yorumlandığı, Splendida Jasmin Noir ile tanışacağız şimdi de.

Piyasaya çıktığı günden beri hiç Jasmin Noir'ı sevemedim, belki biraz önyargıdan ama kokunun bu versiyonuna da ısınamadım.
    Koku Splendida Iris D'Or'a göre orijinaline daha çok benziyor. Iris D'Or'da saatler sonra Bvlgari Pour Femme kendini hissettirmeye başlasa da, Splendida Jasmin Noir'da daha en başından kokunun bir "Jasmin Noir" flankeri olduğunu anlıyorsunuz.

Notalarda yaseminden bahsedilmemiş, açılış yoğun bir gardenya ve tonka kombinasyonu ile açılıyor. Cashmeran ve sandalağacının da kattığı kremsi yumuşaklık parfüme hakim olmaya çalışsa da beklediğim o kadifemsilik hiç kendini çok ön plana çıkaramıyor.

Hiç ama hiç sevemediğim "meyan kökü" sanki hala orada :-( Sanki meyan kökü, mür ve yoğun bir biber notası ile birleşmiş, parfüme oryantal bir hava vermek için başka bir çare bulamamışlar diye düşündürtüyor bana!! Oysa ki bu kokuyu oryantal hale getirmenin bin türlü başka yolu olabilirdi..

Maalesef bu kokuya ben geçer not veremedim, ama Iris D'or bence başarılı..

Click image for larger version

Name:	bulgari-splendida-perfume-sophie-labbe-buro247sg-cr.jpg
Views:	1505
Size:	211.1 KB
ID:	51619

Jasmin Noir çok sevdiğim bir parfüm ama ne yazık ki tenimde kendini gösteremiyor.Benim üzerimde silik durduğunu düşünüyorum.Bu parfümü daha kalıcı ve baskın duracağı düşüncesiyle almıştım ama değişen pek birşey olmadı.Yine de o gizemli çiçek buketini seviyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Libra View Post
      Jasmin Noir çok sevdiğim bir parfüm ama ne yazık ki tenimde kendini gösteremiyor.Benim üzerimde silik durduğunu düşünüyorum.Bu parfümü daha kalıcı ve baskın duracağı düşüncesiyle almıştım ama değişen pek birşey olmadı.Yine de o gizemli çiçek buketini seviyorum..
      Splendida Jasmin Noir'ın ben de Iris D'or'dan çok daha yoğun olacağını düşünüyordum ama beni de şaşırttı, epey zayıf bir koku, Iris D'or ise beklemediğim kadar kalıcı ve güçlü..

Yorum

Yorumlarınız Iris D'or a olan iştiyakımı arttırdı canlarım Minty ve Libra

Yorum

• Libra
          Libra Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Canım ben İris D'or konusu açılınca özlediğimi farkettim ve hemen sıktım.Gerçekten çok güzel .Şu anda saçlarımdan mis gibi kokusu yayılıyor.Hem kalıcılığı,hem kokusuyla almaya değer bir parfüm bence.

Missss keyfini çıkar sevgili Libra🌸

Yorum

• Libra
          Libra Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Gerçekten miss gibi👍🏼Çok teşekkür ederim Mintycim😊

Orjinal yazı sahibi: Minty View Post

Splendida Jasmin Noir'ın ben de Iris D'or'dan çok daha yoğun olacağını düşünüyordum ama beni de şaşırttı, epey zayıf bir koku, Iris D'or ise beklemediğim kadar kalıcı ve güçlü..
        Merhaba. Klasik Jasmin Noir hayranıyım. O kadar seviyorum ki zayıflığı falan pek umrumda değil. Şimdi splendida ile devam etmek istiyorum ama tester bulamadım hiçbir yerde. Klasiği ile çok büyük benzerlik yoksa kör alış yapacağım. Yardımcı olur musunuz?

Yorum

• Minty
          Minty Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Merhabalar, klasiğine epey benziyor diyebilirim rahatlıkla, ancak daha oryantal bir havası var.. Deneyeli aylar önce olduğu için fazla detaylı birşey yazamadım kusura bakmayın :-)
      İşleniyor...
      X