Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bvlgari Splendida Iris D'or

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bvlgari Splendida Iris D'or

Görselinden de anlayacığımız gibi, Bvlgari Pour Femme'in hafif nota değişiklikleri ile biraz daha farklı bir hale dönüştürülmüş ama Bvlgari Pour Femme DNA'sını hala taşıyan özel sürüm bir koku..

Bu özel seride Splendida Jasmine Noir ve Splendida Rose Rose adlı iki parfüm daha var.

Iris D'Or en çok beğendiğim oldu, önce bunu söyleyerek başlamalıyım. Parfüm yoğun "yeşil" bir iris ve odunsu notaların kombinasyonu ile açılıyor.
    Herbal ve hafıf ıslak bir toprak kokusunu çağrıştıran bir hava var. Bu başta beni itiyor. Ama neyse ki kısa sürüyor.
    İris'in daha sonra yumuşadığını ve sandalağacının o kremsi havası ile karışıp, kadifemsi, burnu okşayan, daha ılık bir kokuya dönüştüğünü hissediyorum.

İris dominant / ancak sandalağacı ve tonka ile birleşen ve keyifli bir vanilyanın da hissedildiği, sonuç olarak kaliteli bir koku.

Arka planda ise Bvlgari Pour Femme'in hayaleti var, ancak karşınıza çıktığında sizi korkutmayan, güzel mi güzel, çağlar öncesinden gelen bir asilzade'nin, bir lady'nin hayaleti gibi :-)

Almaya değer bir koku olduğunu düşünüyorum.
    Click image for larger version  Name:	cms_smallimagehpbot_5503.jpg Views:	1 Size:	128.2 KB ID:	51614

Benim çok severek kullandığım bir parfüm.Zaten Pour Femme de çok sevdiğim parfümlermdendi.İkisinin kokusu oldukça benzemekle beraber I'ris D'or bana daha canlı,daha çiçeksi ve kalıcı geldi.Uzun süre kendi üzerimde kokusunu alabiliyorum.Yayılımı da iyi.Gerçekten almaya değer bir koku👍🏼

Yorum

İşleniyor...
    X