Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Fucking Fabulous - Tom Ford

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Fucking Fabulous - Tom Ford

Click image for larger version  Name:	hbz-tom-ford-fucking-fabulous-2-1504215748.jpg Views:	1 Size:	43.2 KB ID:	43565

6 Eylül'de Tom Ford ilkbahar/yaz 2018 defilesinde tanıtımı yapılacakmış.
    Badem yağı,tonka,orris,cashmeran,deri,adaçayı gibi notalar barındırıyor
    50 ml 310$,250 ml 804$,deri atomizer 495$ olacağı söylenmiş.

https://www.fragrantica.com/perfume/...ous-46513.html
    Son Düzenleme murrjm; 07-09-17, 10:58. Tarafından yapıldı.

Cashmeran notası aman uzak dursun

Yorum

Deri atomizer şık görünüyor. Ama 180$ farkı karşılayacak kadar şık değil, o ayrı. Kokudan büyük beklentim yok ama en azından Acqua, Forte, Naber gibi flankerlar dışında yeni şeyler çıkarmaları her zaman olumlu.

Yorum

Deri atomizer fiyat farkı enteresan olmuş, Tom Ford ucuz deri kullanmamıştır tabi ama parfüme para vermeyi tercih ederim onu da 250ml varsa split yapılırsa makul olur ancak öyle tercih ederim İlk izlenimler Tonka ağırlıklı olduğu yönünde olmuş.
        Son Düzenleme LesPaul; 02-09-17, 16:24. Tarafından yapıldı.

Yorum

Mat siyah,private blend şişesine çok yakışmış

Click image for larger version

Name:	tom-ford-fucking-fabulous-review-first-impressions.jpg
Views:	4243
Size:	2.17 MB
ID:	43650

Yorum

Henuz denemek nasip olmadi ancak Limited Edition olduguna pek inanmiyorum. Aynisini Vert ve Ombre 16 icin de demislerdi ama o siseler suanda 100-150 dolar arasi dolasiyor ve hala uretiliyor. Ben bu parfumunde dusucegine ve uretiminin devam edicegine inaniyorum.
            Facebook gruplarinda anladigim kadariyla kremsi bi tonka notasinin altinda Tuscan Leather var, ama cok belirgin degil. Deneyenlerden birisi ise C.Barcelona Palo Santo'nun yanik agac kokusunu cikarttiginizda Fucking Fabulous kaliyor demisdi.

Yorum

• murrjm
              murrjm Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Fucking Fabulous da Limited Edition olarak sunulmuş olabilir çünkü Ombre Leather 16'de TF resmi sitesinde yer almıyor şu an.
              Satıştaki başarısına göre karar veriyorlar sanırım devam edip etmeyeceğine :/

• ParfumYorumlari
              ParfumYorumlari Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              bende oyle zannediyorum, ama sadece insanlarin 50ml icin $330 dolar harcamasini anlamiyorum Tom Ford markasina. Ama dedigim gibi bunun da uretimi eminim devam edicek ve cok daha ucuz fiyatlara gorucez. Bu siselere kisisel olarak $120 dolardan fazla vermiyorum, bunuda o fiyata bulana kadar almicam. Biraz cimrilik var evet ama sadece hakettigini dusunmuyorum.

11 Ekimde amerika seyahatim olacak ve kesinlikle satın alacağım. Ben boş bir koku olacağını düşünmüyorum, damga vuracağını düşünüyorum.

Yorum

bu ne biçim isim

Yorum

İsminde hayır yok meretin bikere..sanırım kokusu da beğenilmemiş

https://www.fragrantica.com/perfume/...ous-46513.html

Yorum

F***ing brilliant

Yorum

Click image for larger version  Name:	147.JPG Views:	1 Size:	41.9 KB ID:	50998

Bu nedir yahu

Yorum

Fragrantica milleti artık TF'ye ve Creed'e herhalde sinir oluyor..sivil boykot :-)

Yorum

Viking de sünger Bob'a benzetilmiş. altında "aynı kaliteyi daha ucuza almak varken niye Viking alayım" gibi yorumlar var.

Yorum

Ürünü deneyip, yorumlayacak biri var mı acaba?
                          Belirtmekte fayda var; Fucking parfüm isminde bildiğimiz anlamda kullanılmamış, evet o bildiğimiz anlama bir çağrışım var bu da o nun pazarlama taktiği.
                          Fabulous: Harika,Müthiş, Şahane anlamında . Fucking ile beraber kullanılınca anlam değişiyor. Türkçe de biz bazen: Manyak güzel veya Süper şahane deriz ya , işte buda öyle bir anlam kazanıyor.

Yorum

• Lagerfeld
                            Lagerfeld Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            sserkan "Bugün Hangi Parfümü/Kokuyu Denediniz / Test Ettiniz" başlığında Azzura nın yorumuna ulaşabilirsiniz. Hatta direk parfümün adıyla arama yaparsanız daha hızlı ulaşırsınız.

• Azzura
                            Azzura Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            sserkan hocam özetle ; Açılışı başarılı bir aromatik olarak gerçekleşiyor. Pudramsı hissiyata sahip bademler ve tonka ile birleşen lavanta açılışı muhteşem kılıyor. Klasik aromatiklerden ayrılan yanı bademin hem kadınsı nüanslar vermesi hem de pudramsı ve hafif soğuk bir his katması. Sonrasında lavantanın daha da belirginleşip öne çıkarak aromatik hissiyatı artırıyor. Kullanılan lavanta belirginleştikçe tatlılığı bir nebze gölgeliyor. Sentetik de olsa kullanılan lavantanın (ki ucuz bir hammadde) kalitesi iyi. Keyif veriyor ve rahatsız etmiyor. Bazı lavantalar (English Lavander çeşidi) çiğ kokuyor(Referans caron un pour homme açılışı doğal english lavender) bu öyle değil. Açılışı ve sonrasındaki lavantanın giderek belirginleşen 1-1,5 saatlik hali oldukça keyif veriyor. Koku ilerledikçe orris kökünün belirginleşmeye başlayıp kadınsılığın artması ile beraber tatlılığın da artması rahatsız edici pudramsı bir hissiyat ile parfüm basit bir yapıya bürünüp aromatik çizgiden çıkıyor.

Açılışa aldanmayıp parfümü 2-3 saat sonraki halini de deneyip alın derim.

• sserkan
                            sserkan Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Çok Teşekkür ederim. Sevilde baktım 50 Ml. 1150 . Beymen de 1.450
                        İşleniyor...
                        X