Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Creed Viking

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Son zamanların en eğlenceli Fragrantica sayfasına sahip.

    Yorum


  • #17
    Orjinal yazı sahibi: cornelius View Post
    Son zamanların en eğlenceli Fragrantica sayfasına sahip.


    ben anlayamadım bu işi sanırım yurt dışındaki bir parfüm forumu insanları trollüyor.Bir creed parfümünün sünger bop çocuk parfümüne benzetilmesini ben anlayamadım.Bu işin aslını bilen varmı?

    Yorum


    • #18
      Her zamanki gibi..kesin güzel kokan bir parfüm...bayanlar bayılacak o da kesin..ama her seferinde olduğu gibi bunda da aynı efekti daha ucuza elde edebilir miyim/kesin zaten elde ediliyor muhabbetleri dönecek :-)

      Yorum


      • #19
        bizim damlataş mağarası gibi kokmasın bu, kükürt ve sandalağacı karışımı bişey.. reklamdan öyle gibi geldi

        Yorum


        • #20
          Paramız az madem, haydi gömelim. Bende de kaliteli Old Spice algısı yarattı.

          Yorum


          • #21
            Parfümün Olumlu ya da Olumsuz yanlarını ,düşüncelerimizi forumda paylaşacağız ancak şunu belirtmem gerekir ki Creed Viking i Ülkemize ilk getiren Uzayexclusive e çok teşekkürler..

            Yorum


            • #22
              Dün Viking i deneme imkanım oldu. Büyük beklentisi olanları hayal kırıklığına uğratabilecek, normal beklentisi olanların bir Aventus değil diyeceği, Creed ile arası olmayanların hiç şaşırmadım zaten Creed iste diyeceği bir parfüm. Aromatik turunçgiller, creed tarzında bir baharat kullanımı(muhtemelen açıklanan noktalardaki pembe biber ve baharatimsi nane) yine creed tarzında lavanta, gül, sandalagaci. Temelde vetiver ve paculi(net bir şekilde secilemese de) üzerine inşa edilmiş bir kompozisyon. Genele hitap eden, hiç bir yönüyle aşırıya kaçmayan, Creed'in geleneksel çizgisinde, klasik beyfendi kokusu diyebilirim. Her zamanki creed basitliginde yapısıyla kendine yakistiranlarin zevkle kullanacağı bir tasarım. Yayilim ve kalıcılığı Creed ortalamasının üzerinde buldum ben. Şişesini alır mıyım evet, günlük kullanım için değil davet özel gün vs şık kiyafetle güzel olacağını düşünüyorum. Viking ismine gelince millesime imperial daki gibi bir akuatiklik yok. Bende daha çok Vikingin köklerinde bois du portugal ile Tabarome dan izler taşıdığı kanaati oluştu.
              estefanyen

              Yorum


              • protectedsugar
                protectedsugar Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Tipik Creed işte :-) 8.nesil parfümcülük... NY Creed butikteki tezgahtar youtube'da 4.000 (??!) senelik damıtma yöntemi kullanıyoruz diyor. Benim bildiğim damıtma sistmenin mucidi Avicenna (İbn-i Sina)...hernyese analizlerde Aventus'un içinde %15 Iso-E-Super olduğu ortaya çıktı :-)

              • ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Aventus içinde iso e-super çıktığını bilmiyordum. Bence Viking te daha fazla vardır. Tabarome daki o keskin kimyasal kokuyu bilenler ne dediğimi anlayacaktır. Neyse ki Viking te o kadar yoğun degil.

              • connoisseur
                connoisseur Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Iso E Super orani dogruysa hic sasirmam

            • #23
              bana New York'daki boutique'den sample geldi sonunda. Acikcasi bir onceki yoruma katiliyorum, cok buyuk beklentileriniz olmasin, cunku hayal kirikligi olucakdir.
              Ben kokudan hic nane almadim, acilisi klasik 80lerin parfumlerini andiriyor, cok masculen eski erkek parfumleri tarzindan. Tam olarak ayni kokuyor olmasada bana old spice, drakkar noir tarzi kokulari animsatti. Baslangici ayni zamanda bana eski bir kitap kokusunu da animsatiyor. Parfum orta ve alt notalara gectikde cok degismiyor, sadece vanilya biraz daha on plana geliyor, o klasik drakkar noir tarzi hava surekli orda kaliyor. Pembe biberin kullanis sekli hafif Royal Oud'daki kullanilisini hatirlatti, bunun haricinde cok smooth bi santal agaci notais mevcut. arkadaki eski havayi veren eminim lavanta ve vetiver karisimi. Notalarda bulunmasada bana hafif de karanfil geliyor.
              Aslinda bakarsaniz parfum kotu bir parfum degil, ancak istedikleri magaza fiyati cok ucuk bu kokuya gore. Belki $100-120 dolar civari diger parfumlerin fiyatinda olsaydi alinabilirdi (VIW, SMW, ve digerleri), ancak bu parfumun normal koleksiyondaki en pahali parfumler arasinda olmasi biraz kotu olmus. Royal Mayfair, Royal Princess Oud gibi bununda fiyatinin dusecegine ve indirimci sitelere dusecegine eminim.

              Yorum


              • #24
                Creed'in bu uyanıklığını da başka yerde görmedim ha.Her şeyleri şaibe

                Yorum


                • #25
                  1 saat önce elime fıslattım,ilk izlenimlerimi yazayım istedim.Kazıklandığımızı düşünüyorum refil boydan dekant almamıza rağmen parasının parfümü değil.şişesini nasıl satacak creed anlamadım. caldion,dunlop tarzı eski market kokularına benziyor,onların biraz daha kalitelisi belki biraz daha kalıcı ve fark ediliridir.Markasını bilmeden koklasaydım chanel piyasaya maskülen bir iş yapmış derdim.Notlarına gelecek olursak doğal kokmayan bir nane,güzel karışmış aromatik otlar ve baharatlar.Genel yapısına bakacak olursak keskin kokan,asitli ve aromatik bir parfüm.Koku çok kötü değil aslında Şişesi 300-400 tl olsa alınacak ve takım elbiseyle kullanılacak bir parfüm.Son cümlem şu olsun "Maskülencileri tatmin etmez,tatlı kokular seveni mutlu etmez"

                  Yorum


                  • #26
                    Bu parfümü GİT'e sadece ben mi benzettim acaba?

                    Yorum


                    • #27
                      Altuğ bey yorumunde belirtmiş ancak ben dikkat etmemişim şişesi aslında 100ml miş..Şişesi resimlerde bir tuhaf geliyordu gözüme ama farketmemişim. Yani bu parfum 2 kere pahalı...Hem fiyatı diğerlerinden pahalı hemde diğerlerinin şişesi 120ml iken bununki 100ml...Olmadı ama Creed?!?!

                      Yorum

                      İşleniyor...
                      X