Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yves Saint Laurent - Y

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Yves Saint Laurent - Y

Click image for larger version

Name:	YSL Y.jpg
Views:	199
Size:	90.6 KB
ID:	40813

İnsanların cinsiyetini belirleyen kromozomlar X ve Y dir. X dişilik krozomuyken erkek Y kromozumudur. Böylelikle parfümün isminin nerden geldiğini ve neye atıfta bulunduğunu kısaca aktarmış oldum.

Yves Sainy Laurent; Fransanın köklü ve ünlü moda evi. Parfüm sektörünede kattığı onlarca koku ile piyasasın en büyüklerinden bir tanesi. YSL te 2017 yi boş geçmeyelim diyenlerden. Henüz notaları açıklanmamış olsada markanın ismi bile heyecan duymaya yeter

Click image for larger version

Name:	YSL Y for men.jpg
Views:	253
Size:	402.3 KB
ID:	40812
    Son Düzenleme matrai; 23-07-17, 14:50. Tarafından yapıldı.

Şu fontlarla yazılmış Yves Saint Laurent ismini görünce içim acıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murrjm View Post
      Şu fontlarla yazılmış Yves Saint Laurent ismini görünce içim acıyor
      Neden Murrjm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Powerty View Post

Neden Murrjm
        Zamanında bu isim ne şişelerin üstünde yazılıydı

Yorum

Ysl'in zaten Y diye bir bayan parfümü vardı 60lı yıllardan. Aldehitli çok hoş bir parfüm severek kullandım bir dönem oldukça unisex. Demek bu erkek olanı. Umarım jenerik bişey çıkmaz

Yorum

Son zamanlardaki işlerini bildiğim için beklentimi yüksek tutmuyorum. Sauvage klonu birşey çıkacak bence.

Yorum

Kromozonlardan ziyade "Y Kuşağı" diye adlandırılan 90'larda doğanlara ithafen yapılmış, 1995 doğumlu Loyle Carner'ın reklam yüzü olarak seçilmesi de bize nasıl bir koku olacağının ipucunu veriyor. Buram buram piyasa kokan invictusgillerden birisi olarak karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Murrjm'inde bahsettiği efsane çalışmalara imza atmış bir markanın her zaman daha fazla para kazanmaya odaklı ana akım markasına dönüşmesi üzücü.

Yorum

İşleniyor...
              X