Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Aura Mugler - Thierry Mugler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Aura Mugler - Thierry Mugler

Thierry Mugler'den yeni bir bomba geliyor hissiyatındayım!

Notalar,

Aura by Mugler is a Woody Aromatic fragrance for women. This is a new fragrance. Aura was launched in 2017. The nose behind this fragrance is Daphne Bugey. The fragrance features rhubarb leaf, orange blossom, bourbon vanilla and woodsy notes.

Şişe tasarımı yeni bir Alien ya da yeni bir Angel gelecekmiş gibi hissettiriyor, görsellerden "yeşil" bir koku olacağını düşündüm ama notalar o yönde değil.
    Umarım beklediğimize değer..

Click image for larger version  Name:	o.55571.jpg Views:	1 Size:	434.5 KB ID:	36863Click image for larger version  Name:	nd.45639.jpg Views:	1 Size:	83.9 KB ID:	36864

Şişe yeşil görselde kullanılan tema yeşil ama notalar yeşil değil çok ilginç. Bakalım ne çıkacak

Yorum

Rhubarb leaf baskınsa yeşil olabilir belki, bende rhubarb baskın çok sevdiğim Lovely Garden var ve sıvısı yeşil yine..
      Ben bourbon vanilla, portakal çiçeği ve özellikle de odunsu notalar tarafını çok merak ettim, inşallah alien ve angel'dan çok farklı bir karaktere sahip seveceğim bir parfüm olur.. Gerçi Daphne Bugey'nin kendi kokuları olan She Wood ve Kenzo Amour karışımını 'Aura' olarak sunması da şaşırtmayabilir..
      https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

O şişe nedir öyle aman Allah ım çok iddialı ... keşke yeşil temanın hakim olduğu bir parfüm olsa ... Portakal Çiçeği ve vanilya o yeşilliğin üstüne yerleşse şöyle bir nefeste içimizi açacak bir koku olsa...çok mu fazla hayal kurdum

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Filmi çıksa izlenir o derece güzel bir çalışma olmuş ama kokusunu bilemeyeceğim. Viktor & Rolf bu şişe tasarımlarına heyecan getirdi iyi oldu değişik şeyler görüyoruz son günlerde..

Yorum

Ridley Scott bu şişenin de filmini çeker bak yazıyorum buraya.
            - Stop the car...
            - What ?!
            - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Minty
              Minty Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Aaaa evet!! nefisti.. Zaten Sir hazretleri Russel Crowe'u pek sever..
              Kingdom of Heaven'ı da hatırlayalım hatrı kalmasın :-)

• Lagerfeld
              Lagerfeld Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bilinç altımızda bi' Ridley hayranlığı yatıyormuş da farkında değilmişiz.

• Minty
              Minty Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              ben de şimdi farkettim :-) epey hayranmışız adama :-))

Off yine merakla bekleyeceğim bir parfüm..Şişesine bakınca ben farklıyım diye bağırıyor adeta.İnşallah gerçekten sıradışı,çarpıcı ve güzel bir parfümdür🙏🏻

Yorum

Şişesine bakar notalarına aldırış etmeden alırdımBombaymış gerçekten.

Yorum

Ravent yaprağı nasıl olur bilmiyorum ama ravent, JPG'nin "Kokorico by Night"ta, tatlı ve ekşi girişten sonra, kakaolu, tonkalı bitiş evresini çok iyi tamamlıyordu. TM'nin Alien'i bana hep yağlı, çekici bir yılanı hatırlatmıştı. Aura'nın şişesi hârika... kalp ve yeşil zehirli yılan kafası; çok merak ettim :-)

Yorum

Görünüşe bakılırsa çokta etkileneceğim bir koku değil , yeşilliğin egemenliğinde geçecek gibi nota dağılımları farklı olsada o yeşilliği hissettireceğine benziyor ki hiç haz etmem ne yeşilliği hiissetiren den nede renginden muglerin kaantimce üstüne bir tık bile çıkamadığı tek kokusu var oda angel =) ustalık eseri

Yorum

Fragrantica'da uzun bir inceleme yazılmış koku hakkında.

Rhubarb sayesinde yeşil bir açılış, açılışa eşlik eden lavantayı anımsatan aromatik bir hava, sonrasında meyvelerin devreye girişi, ve çiçekler, daha dogrusu portakal çiçeği.
                    Kapanışta ise musk, vanilla ve balmy bir hava var. Koku gitgide ılık ve yumuşak bir havaya bürünüyor diye düşünüyorum.

The fragrance is revealed first in a fruity and green outfit, in which we recognize the rhubarb, claimed in the olfactory pyramid, whose odor is recreated thanks to a synthetic note, styrallyl acetate. To this green and tangy dimension, the sparkling gourmand character of a fruity accord is added, which oscillates between the aroma of kiwi and strawberry.

This opening is pushed forward by a "new freshness" facet, where one perceives the dihydromyrcenol, a synthetic note of lavender with metallic effects and building aromatic notes. Gradually a heart of white flowers develops, which comes in with the goal to texture the fragrance without being very present in the nose. It is particularly the orange blossom that we perceive, along with a touch of a very discreet camphor note (methyl anthranilate, the molecule present in orange blossom and tuberose).

The base moves towards a fluff ball of musks, wrapped in vanilla and balms and balanced by the dry and increasing solidity of amber wood. Interestingly, the next day a slight violet note can also be found (methyl ionone), which was less noticeable at first sniff.

From start to finish, Aura unfolds a dense, velvety texture on the skin with this diffusive characteristic we have come to know so well from fragrances of the Thierry Mugler brand.

The perfume is dressed in a beautiful green heart-shaped flask, a wink to the universe of Aura, which fits the DNA of the house perfectly.

Aura may not be the most daring or polarizing of the Mugler perfumes, but we're left with a nice perfume that has not been done a thousand times, endowed with a clean identity and much more interesting than most juices on the market today. A fragrance with fruity and gourmet nuances, which is distinctly different from all other "fruitchoulis" that have invaded the perfumery rows.

Yorum

• Libra
                      Libra Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      İlginç görünüyor.Ama sanırım en beğendiğim Mugler parfümü Angel olarak kalmaya devam edecek😊

Geçenlerde rüyama girdi bu parfüm😊Heyecan içinde kokluyordum.Denemek için iyice sabırsızlanmaya başladım...

Yorum

Oldukça yeşil bir koku olmuş. Bana pek hitap etmedi ama beğenenler olacaktır diye düşünüyorum. Yine unisex bir parfüm Mugler'dan. Şişe ise hiç olmamış.

Yorum

Kokuyu geçenlerde adam akıllı tekrar denedim, çünkü seri halde yılda 4-5 tane kadın kokusu çıkarmayan Mugler'in uğraşılmamış bir iş yapmayacağından emindim.

Evet yemyeşil bir açılış, hatta başta beni epey itti bu fazla yeşillik, daha sonra koku biraz dinginleşiyor ve fazla bulduğum yeşilliğe portakal çiçeği katılıyor, fresh/çiçeksi bir kokuya dönüşüyor.
                        Vanilya kapanışta kendini ortaya çıkardı ama ne çıkarmak, başlarda zerre hissetmediğim vanilya birden başrolü kaptı, yumuşacık, asla sentetik olmayan, buram buram kalite kokan soft bir vanilya..

Kokunun verdiği hissiyat : Sanki yemyeşil bir ormanda geziyorum ve her tarafımda vanilla orchid'ler yeni yeni açmaya başlamış, tomurcuklarından etrafa nefis vanilya aroması yayılıyor....

P.S. Bence güzel bir unisex olur!

Yorum

Sevgili Minty size anımsattığı başka bir koku oldu mu?

Yorum

• Minty
                            Minty Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Merahabalar Kuzeysuyu, başka bir parfümü anımsatmadı bana, bu da güzel birşey bence :-)
                        İşleniyor...
                        X