Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Amouage - Figment Man - Women

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Amouage - Figment Man - Women

Click image for larger version  Name:	amouage figment man.jpg Views:	1 Size:	1.01 MB ID:	34483Click image for larger version  Name:	amouage figment 1.jpg Views:	1 Size:	829.5 KB ID:	34484

Amouage ın ana seriye dahil yeni parfümü Figment. Fragrantica da sadece Women i listelensede Man olanında görselleri yabancı forumlarda dolaşıyor. Muhtemelen kısa sürede lansmanı ve içerikleri hakkında net bilgiler alacağız.

Amouage Figment Man

Limon
    Sardunya
    Pembe Biber
    Sandal Ağacı
    Hayvansal Notalar
    Vetiver
    Guaiac Ağacı
    Laden Reçinesi

Amouage Figment Women

Sichuan biberi
    Safran
    Gardenya
    Sümbülteber
    Yasemin
    Portakal çiçeği
    Lisylang
    Sinameki Otu
    Orris (Susam)
    Papirüs
    Paçuli Tütsü
    Son Düzenleme matrai; 27-05-17, 17:01. Tarafından yapıldı.

İngiliz selfridges te sipariş alımına başlanmış ve net içerikleri belli olmuş Öncelikle satış fiyatı 245 pound olarak listerlenmiş içeriklerine bakacak olursakta.

Amouage Figment Man

Limon
    Sardunya
    Pembe Biber
    Sandal Ağacı
    Hayvansal Notalar
    Vetiver
    Guaiac Ağacı
    Laden Reçinesi

Amouage Figment Women

Sichuan biberi
    Safran
    Gardenya
    Sümbülteber
    Yasemin
    Portakal çiçeği
    Lisylang
    Sinameki Otu
    Orris (Susam)
    Papirüs
    Paçuli Tütsü

Yorum

Bu sichuan biberini journey man ve opus vı 'da da kullanmıştı amouage ve çok başarılıydı. Erkek parfümü ise çok ağır bir koku gibi durmuyor hayvansal notalar olmasına rağmen

Yorum

Bu sefer Amouge interlude tan sonra adından oldukça fazla söz ettirecek bir parfüm yapmış gibi duruyor

Yorum

Koklamadan tahmin etmesi güç bir firma Amouage .. Bazı parfümlerine bayılsam da bazılarını kullanmak baya güç.. Acaba kokunun hikayesi nedir kendi sitelerinde de bulamadım.. Daha myths, bracken ve sunshine'i da deneyemedim.. Bu ara baya hızlandılar hem library serisine hem normal seriye güm güm parfüm çıkarıyorlar.

Yorum

Bu markaya çok eklenenler oldu bir split yapılsa ne güzel olur. Zaten Amouage fetişiyim kullanmasam da alıyorum.

Yorum

Figment'i ben de bir Amouage sever olarak merakla bekliyorum.

Yorum

bencede bi amouage spliti güzel olur

Yorum

iki gundur deniyorum acilisi bracken + myths karisimina fresh limon ve bolca civet ( dior leather oud dakine cok benziyor) eklenmis hali sonra daha ferahlasiyor derken bir anda orta notada hayvansallik daha guclu bir halde ortaya cikiyor bolca da egrelti otu ve sandal agaci algilaniyor kapanis birebir dior leather oud sanki elime kedi isemis gibi.... goruldugu gibi enteresan bir koku cok degisken fresh odunsu maskulen ve bolca animalic bir koku olmus ne diyebilirim bu tarzi sevdigim icin ben cok begendim beni rahatsiz etmedi. kor alisa asla uygun degil .

Yorum

İşleniyor...
                  X