Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Matiere Premiere Falcon Leather Extrait

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Matiere Premiere Falcon Leather Extrait

    Yoğunlaştırılmış flanker parfüm trendi tüm hızıyla devam ediyor! Fransız markası Matiere Premiere, yalnızca İngiliz lüks mağazası Selfridges için piyasaya sürdüğü Falcon Leather Extrait’ı tanıttı. Eğer parfüm ticari bir başarı elde ederse, birkaç ay içinde dünya genelinde mağaza raflarında yerini alabilir.

    Orijinal Falcon Leather, marka için tartışmasız bir başarıydı. Bu parfüm, Ortadoğu’da şahin avcılığının kültürel mirasın bir parçası olduğu yere açıkça bir selam dururken, aynı zamanda Grasse’ın klasik parfümlü eldiven geleneğiyle de bir bağlantı kuruyor. Falcon Leather’ın kompozisyonu, sadece “avcılık” baharatlı-dumanlı tonlarını değil, aynı zamanda lezzetli meyvemsi notaları ve sıcak, yumuşak ve aristokratik pudramsı-reçineli iris, labdanum ve benzoin notalarını da bir araya getiriyor.

    Matiere Premiere Falcon Leather Extrait

    Falcon Leather Extrait versiyonu, daha koyu ve daha yoğun olmayı vaat ediyor ve reçineli ve dumanlı alt notalara odaklanıyor. Parfümün akşam karakteri, markanın tanınabilir şişesinin dumanlı rengiyle vurgulanıyor.

    Matiere Premiere Falcon Leather Extrait (Extrait de Parfum), Selfridges’in resmi web sitesinde 100ml şişe olarak 400$ fiyatla satışa sunuldu.
İşleniyor...
X