Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Narciso Rodriguez All Of Me Eau de Parfum Intense

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Narciso Rodriguez All Of Me Eau de Parfum Intense

    Narciso Rodriguez, 2023 yılında popüler çiçeksi misk kokusu Narciso Rodriguez for Her‘in 20. yılını yeni bir lansman olan All of Me ile kutladı. Şimdi, bir yıl sonra, bu serinin ilk flanker’ı olan All Of Me Intense, Eylül 2024’te raflarda yerini alacak. Orijinal koku, tanımlanamaz ve ifade dolu bir çiçeksi misk olarak tanımlanırken, yeni versiyon, çiçeksi oryantal misk kompozisyonu ve cesur, özgür karakteriyle dikkat çekiyor.

    All Of Me Intense Narciso Rodriguez

    All Of Me Intense, çiçeksi misk imzasının cesur bir yorumu olarak, çok yönlü bir kadının özünü yakalıyor. Bu yeni parfüm, miskin kalbini çiçeksi bir imzayla yorumlayarak kullanıcılarını en cesur yanlarını göstermeye davet ediyor. Parfüm, çarpıcı yeni çiçeksi özellikleriyle kokuyu yeni zirvelere taşıyan yoğun bir hikaye sunuyor.

    All Of Me Intense Narciso Rodriguez

    Orijinalinde bulunan beyaz şakayık yerine, yoğun versiyon, kompozisyonun tepesine siyah iris ekliyor. Gül ve sardunya kalp notaları merkezde kalırken, tuberoz ile zenginleştirilmiş. Yeni sürümdeki misk tabanı ise vanilya ile harmanlanmış.

    All Of Me Intense Narciso Rodriguez

    Üst Notalar: Siyah iris, yasemin sambac absolu
    Kalp Notaları: Sardunya, Fransız centifolia gülü, tuberoz
    Alt Notalar: Misk, sorumlu kaynaklardan elde edilen Avustralya sandal ağacı, vanilya

    All Of Me Intense

    Prizmatik şişe, tabana doğru derinleşen yoğun pembe bir renge sahip ve içindeki pembe kokuyu sergiliyor. Zengin bir bordo çerçeve ve bakır detaylarla süslenen şişe, bu kokuyu taşıyan kişinin cesur ruhunu sembolize ediyor.

    Parfümün vegan sertifikalı olduğu ve %90 doğal içeriklerle üretildiği belirtiliyor. 30ml, 50ml ve 100ml Eau de Parfum Intense olarak sunulmasının yanı sıra 150 ml doldurma seçeneği de mevcut.
İşleniyor...
X