Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Calvin Klein CK One Essence

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Calvin Klein CK One Essence

    Calvin Klein CK One Essence, 1994’te tanıtılan ikonik CK One parfümünün yoğunlaştırılmış ve premium bir versiyonu olarak piyasaya sürüldü. Orijinalin 30. yıl dönümünde, CK One Essence, bu DNA’ya sadık kalarak, modernleştirilmiş taze notalarıyla yeniden tasarlandı.

    Bu yeni koku, zamansız birliğin olfaktif bir sembolü olarak tanımlanıyor; patlayıcı, enerjik ve büyüleyici. Calvin Klein, orijinal parfümü de formüle eden Firmenich’ten usta parfümör Alberto Morillas’ı yeniden görevlendirdi. CK One Essence, orijinal Eau de Toilette’in iki katı konsantrasyonla güçlendirilmiş olup, uzun süre kalıcı, güçlü bir tazelik sunmayı vaat ediyor.

    Koku, İtalya’nın Calabria bölgesindeki bir aile çiftliğinden elde edilen parlak ve meyvemsi İtalyan bergamotu ile açılıyor. Kalpte, modern bir tazelik katmak için organik yeşil çay gibi yüksek kaliteli çaylar seçilmiş. Bazda ise, kağıt endüstrisinden geri dönüştürülmüş özel bir misk, zengin ve duyusal bir sıcaklık kazandırırken, odunsu ve kremsi bir sandal ağacı akoru ile tamamlanmış.

    Calvin Klein CK One Essence’in 50ml, 100ml ve 200ml şişe seçenekleri mevcut.
İşleniyor...
X