Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tom Ford Black Lacquer

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Tom Ford Black Lacquer

    Tom Ford, yeni parfümü Black Lacquer‘ı Private Blend koleksiyonunda piyasaya sürdü. Bu parfüm, Milano’da yapılacak olan 2025 Yaz moda şovunun resmi kokusu olarak seçildi. Black Lacquer, zamansız bir gizemin çağdaş bir yorumu olarak tanımlanıyor.

    Bu yeni parfüm, geçen yıl piyasaya sürülen Vanilla Sex ile hem isim, ambalaj hem de kompozisyon açısından bir tezat oluşturuyor. Black Lacquer, amber odunsu koku ailesine ait sıcak, dumanlı, odunsu ve görkemli bir parfüm olarak tanıtılıyor.

    Black Lacquer, iki özel yeniliğe sahip: dumanlı ve çok boyutlu bir ihtişamı yakalayan parlak siyah lake akoru ve deri ve huş ağacını andıran notalar barındıran Makassar abanoz ağacı notası. Marka, parlak yüzeyin altında karanlık şakayık akorunun bastırılamaz gizeminin filizlendiğini belirtiyor.

    Black Lacquer parfümü, değerli ahşapların eski sanatı olan lake kaplama işlemini taklit eden siyah lake akoru ile öne çıkıyor. Bu yumuşak, sıcak ve dumanlı nota, siyahın tonlarını aydınlatan bir ihtişam sergiliyor. Parlaklığı daha da derinleştiren ise vinil kokusu oluyor. Siyah biber ve siyah rom özü ile güçlendirilmiş olan bu koku, tebeşir reçineleri ve parlak baharatları yansıtıyor. Makassar abanoz ağacı notası, Tom Ford’un özel bir yaratımı olarak, başlıca vetiver ve sedir ağacını andıran notalar barındırıyor. Koyu şakayık akoru ise elemi reçinesi ile baharatlı ve tütsülü nüanslarla vurgulanan yeşil ve çiçeksi yönler yayıyor. Kompozisyonun bazında, olibanumun çok yönlü amber kokusu bulunuyor. Bu aromatik reçine, geleneksel olarak tütsü yaratmak için kullanılıyor ve baharatların, aromatik ağaçların, narenciye esintisinin ve dumanlı balsamik bir sıcaklığın güçlü yönlerini yayıyor.

    Tom Ford Black Lacquer, 30, 50 ve 250 ml Eau de Parfum olarak satışa sunulmuş.
İşleniyor...
X