Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Sauvage Eau Forte

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Dior Sauvage Eau Forte

    Dior, Sauvage serisinin yeni versiyonu olan Sauvage Eau Forte‘u tanıttı. Bu özel su bazlı, alkolsüz parfüm, doğanın kalbindeki vahşi doğanın klasik ferah fougère atmosferini suyun gücüyle genişletmeyi amaçlıyor.

    Sauvage Eau Forte, güçlü ve gizemli bir şelale hissini uyandırmak için tasarlanmış. Dior’un su bazlı orijinal formülü, bu zengin, sulu parfümü yaratmak için kokulu uçucu yağ bileşenleriyle harmanlanmış. Dior, Eau Forte’un, tıpkı bir şelalede olduğu gibi, ferahlık ve yoğunluğun bir arada var olduğunu belirtiyor.

    Sauvage Eau Forte Dior

    Dior Parfums’ün yaratıcı direktörü ve parfümör Francis Kurkdjian, bu kokunun tasarımında suyun sembolize ettiği doğal güçten ilham almıştır. Eau de Toilette’in ferahlığını Parfum’un derin ve kalıcı kokusuyla birleştirerek, vahşi doğanın derinliklerinde gizli kalan koku izlerini keşfetmek istemiştir.

    Soğuk baharatlar ve beyaz lavanta, zengin miskli odunların kucaklamasıyla iç içe geçmiş olup, tıpkı suyun tazeleyici gücü tarafından “yıkanmış” gibi daha da yoğunlaşır. Bu güç, Dior’un yenilikçi alkolsüz formülü sayesinde elde edilir.

    Sauvage Eau Forte Dior

    Kurkdjian, “Suyun gücünü iletmek için geleneksel limon ve bergamot narenciye notalarından vazgeçtim ve Sauvage’ın klasik ferahlığını elde etmek için soğuk baharatları kullandım. Dior’un su bazlı teknolojisinin desteğiyle, vahşi doğada Sauvage’ın güzelliğini sıra dışı bir şekilde ortaya çıkardım. Kalp temizleyici koku, benzeri görülmemiş bir taze atmosfer yaratıyor,” dedi.

    Su bazlı ve yağlı bir formülün karışımı, yoğun konsantre, süt beyazı renginde bir parfüm sıvısı ortaya çıkarır.

    Sauvage Eau Forte Dior

    Üst notalar: soğuk baharatlar, elemi Kalp notası: beyaz lavanta Alt notalar: odunlar, misk

    Dior Sauvage koleksiyonunun bir parçası olarak, 60 ve 100 ml şişelerde sunulmaktadır.
İşleniyor...
X