Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Channing Tatum ve Versace’den Eros Energy

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Channing Tatum ve Versace’den Eros Energy

    Bright Crystal ve Crystal Noir parfümlerinin başarılı lansmanlarının ardından, İtalyan moda evi Versace, yeni erkek kokusu Eros Energy’yi duyurdu. Bu koku, eski Yunan mitolojisinden ve Versace’nin simgelerinden ilham alan Eros koleksiyonuna katılacak. Eros Eau de Toilette (2012), Eros Flame (2018), Eros Eau de Parfum (2020) ve Eros Parfum (2021) gibi kokuların yer aldığı bu koleksiyona şimdi Eros Energy de ekleniyor.

    Eros Energy‘nin kompozisyonu, Akdeniz kıyılarının nefes kesici güzelliğini yakalamak üzere tasarlanmış. Üst notalarda, İtalyan bergamotu, kan portakalı, limon, misket limonu ve greyfurt gibi canlı narenciye notaları yer alıyor. Kalp notalarında pembe biber, siyah frenk üzümü ve beyaz amberin dinamik tonları öne çıkarken, tabanda paçuli, misk ve meşe yosunu bu kokuya zarafet ve derinlik katıyor. Şişe, güneş enerjisini sembolize eden zengin bir sarı renkte tasarlanmış.

    Eros Energy reklam kampanyasının merkezinde, Amerikalı aktör Channing Tatum’un yer aldığı epik görseller ve dinamik sahnelerle dolu bir video yer alıyor. Tatum, modern bir Eros olarak tasvir ediliyor; bir yaydan ok atıyor ve o oku kendisi yakalıyor. Ancak bu, videonun sonunda Eros Energy şişesinin parçalanmasını engellemiyor. Videonun müziği ise, Tatum’un gençlik yıllarında popüler olan Britanyalı rock grubu Placebo’nun 2006 yılında çıkan “Song To Say Goodbye” adlı şarkısı.

    Versace Eros Energy, Eau de Parfum konsantrasyonunda, 50 ml ve 100 ml şişelerde satışa sunulacak. Parfümün kesin çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz açıklanmadı.
İşleniyor...
X