Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Zara Parfüm, Yeni Amber Parfümleri

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Zara Parfüm, Yeni Amber Parfümleri

    Vanilya trendine yanıt olarak büyük beğeni toplayan Vanilla Collection’un ardından Zara, kiraz (Capsule Collection 03 olarak 4 kiraz kokusu), misk ve amber üzerine odaklanarak dört özel parfümden oluşan yeni koleksiyonlarını tanıttı. Tıpkı Vanilla Collection’daki şişelerde sunulan bu dört amber parfüm, çiçekler, meyveler ve baharatlarla yapılan sıcak, balsamik notaları sevenler için hazırlandı.

    ZARA AMBER COLLECTION, Zara Amber Fever, Zara Amber In Bloom, Zara Amber Satin ve Zara Stellar Amber’dan oluşuyor.

    AMBER FEVER: Orkidenin duyusallığı, Bourbon vanilyası ve altın amberin baştan çıkarıcı notalarıyla birleşiyor. Bu parfüm, ciltte güçlü ve feminen bir iz bırakıyor.

    AMBER IN BLOOM: Bu koku, yasemin ve tuberozun enfes bir buketini sunuyor. Amber ve kaşmeranın zarif tabanı, baş döndürücü bir keyif ortaya çıkarıyor.

    AMBER SATIN: Amber ve sıcak baharatlar arasındaki bu büyüleyici dansı izleyin!

    STELLAR AMBER: İnci armudunun ince bir dokunuşuyla açılan ve şeftali ve osmanthus’un narin aromasıyla devam eden büyüleyici bir esans. Olibanum’un mineral dokunuşu ve safranın baharatlı karakteri, bu gizemli parfümü kararlılıkla ortaya koyuyor.

    ZARA AMBER COLLECTION 4X 30ML

    Zara Amber Fever, Zara Amber In Bloom, Zara Amber Satin ve Zara Stellar Amber, 80 ml Eau de Parfum olarak ve ayrıca 4×30 ml set olarak Zara’nın resmi web sitesinde ve dünya genelindeki Zara mağazalarında satışa sunuldu.
İşleniyor...
X