Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Burberry Goddess Intense

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Burberry Goddess Intense

    Burberry’nin ilk Goddess parfümü, vanilya trendinin zirvesinde, vanilya akorlarının zarif ve incelikli bir yorumu olarak piyasaya sürülmüştü. Parfüm tasarımcısı Amandine Clerc-Marie, bu deneyimi daha da ileri taşımak ve üç farklı vanilya türünün zengin bir kombinasyonunu sunmak istedi.

    BURBERRY GODDESS INTENSE şimdi Goddess serisinin ikinci kokusu olarak, vanilyayı daha da yoğun ve zengin bir şekilde kutlayan bir parfüm olarak karşımızda. Parfümün açılışı, lavantanın rahatlatıcı ve hafif maskülen tonlarını koruyarak, kompozisyonun kalbinde imza niteliğindeki vanilya üçlüsünü sunuyor. Toprağımsı nüanslar, daha fazla güç ve odunsu destek ise paçuliden geliyor.

    Amandine Clerc-Marie, bu parfümde üç farklı vanilya ekstraksiyonu kullandığını belirtiyor:
    • Vanilya İnfüzyonu: Parlak ve odunsu bir vanilya tonu katıyor.
    • Firgood™ (vanilya havyarı): Bu yenilikçi bileşen, tatlı, zengin ve hayvansal bir vanilya dokusu ekliyor.
    • Vanilya Absolüt: Daha koyu ve zengin bir tonla parfüme gizemli ve sütlü bir dokunuş kazandırıyor.

    BURBERRY GODDESS INTENSE, Goddess Eau de Parfum’den tanıdık vanilya üçlüsünü, dumanlı bir karaktere sahip dördüncü bir vanilya odunu (vanilya SFE) ile güçlendiriyor. Parfümdeki vanilya çekirdekleri elle toplanıyor ve beş ila yedi hafta boyunca güneşte kurutulup, tatlı ve imza niteliğindeki aromalarını geliştirmek için ahşap kutularda olgunlaşıyor.

    NOTALAR: Lavanta, Vanilya İnfüzyonu, Firgood (vanilya havyarı), Vanilya SFE, Vanilya Absolüt, Paçuli.

    Şişe Tasarımı: İlk Goddess yaratımının tasarımıyla aynı olan şişe, bu kez daha sıcak bir amber tonunda sunuluyor. Altın rengi detaylar değişmeden kalıyor ve şişe yeniden doldurulabilir özelliğe sahip.

    Britanyalı-Fransız aktör Emma Mackey, Burberry Goddess ve Burberry Goddess Intense’in ruhunu yansıtarak, özgüven, güç ve nezaketi simgeliyor.

    BURBERRY GODDESS INTENSE, Burberry’nin resmi web mağazasında ve Nocibe.fr’de, 10ml seyahat boyu Eau de Parfum Intense, 30, 50, 100ml tanıdık Goddess şişelerinde ve 150ml yedek şişede satışa sunulmuş.
İşleniyor...
X