Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ariana Grande LoveNotes

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Ariana Grande LoveNotes

    Ariana Grande, yeni parfüm koleksiyonu LOVENOTES ile koku dünyasını evrensel bir sevgi dili haline getirmeyi hedefliyor. Bu kişisel girişim, her biri farklı bir dünya bölgesine hitap eden dört parfümden oluşuyor ve her bir koku, Ariana’nın farklı bir bölgeye gönderdiği sevgi, minnettarlık ve şefkat dolu mesajları taşıyor.

    Ariana Grande LOVENOTES koleksiyonu, Angels Kiss, Pink Woods, Pressed Petals ve Vanilla Suede isimli dört özel parfümden oluşuyor. Her parfüm, yalnızca belirli bir bölgede satışa sunuluyor.
    • Angels Kiss: Kadifemsi ve bağımlılık yaratan bu parfüm, meyveli, çiçeksi, tatlı ve odunsu notalar içeriyor. Güzel ve mistik bir kompozisyon vaat eden parfümde rosewater gelato, ahududu, vanilya ve odunsu notalar bulunuyor. Üst notalarında parlak ahududu, hindistan cevizi, rosewater gelato, kalbinde gül yaprakları, köpüklü misk, tabanında ise vanilya çekirdeği, sarımsı ağaçlar, ışıltılı amber yer alıyor.
    • Pink Woods: Havadar ve rüya gibi bir koku olarak tanıtılan bu parfüm, odunsu, çiçeksi ve tatlı notalar içeriyor. Üst notalarında İtalyan bergamotu, lotus çiçeği, kalbinde yasemin yaprakları, çay yaprakları, vetiver, tabanında ise tonka fasulyesi, kaşmir ağaçları, pamuk şekeri bulunuyor.
    • Pressed Petals: Kadınsı, çok boyutlu ve romantik bir çiçeksi koku olarak tanımlanan bu parfüm, üst notalarında bergamot, İtalyan limonu, kalbinde menekşe yaprağı, ahududu, yasemin yaprakları, tabanında ise sandal ağacı, pembe amber, marshmallow içeriyor.
    • Vanilla Suede: Zengin, lüks ve duyusal bir koku olan Vanilla Suede, yenilebilir ve neredeyse örtü gibi bir çekicilik sunuyor. Üst notasında İtalyan bergamotu, kalbinde kremsi sandal ağacı, pirinç sütü, tabanında ise vanilya çekirdekleri, sıvı miskler bulunuyor.

    LOVENOTES koleksiyonunun çıkış takvimi şöyle: Vanilla Suede İngiltere’de (14 Ağustos), Angels Kiss Avrupa’da (19 Ağustos), Pink Woods Kuzey Amerika’da (online 15 Ağustos, mağazalarda 27 Ağustos), ve Pressed Petals Avustralya’da (çıkış tarihi henüz belli değil) satışa sunulacak.
İşleniyor...
X