Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Floris London Golden Amber

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Floris London Golden Amber

    Floris London, yeni parfümü Golden Amber‘i resmi olarak 22 Ağustos 2024’te piyasaya sürüyor. Ancak parfüm, farklı boyutlarda ön siparişe açık durumda; 2ml örnek şişe ve 10ml seyahat spreyi seçenekleriyle Floris’in web sitesinde şimdiden sipariş edilebilir. Ayrıca, 22.08.24 tarihinden önce verilen 100ml siparişlerinde, ücretsiz bir 10ml şişe de hediye ediliyor.

    Golden Amber‘in notaları şöyle:
    • Üst Notalar: Bergamot, İncir, Aqua, Cassis (Siyah Frenk Üzümü)
    • Orta Notalar: Badem Çiçeği, Neroli, Gül, Sardunya
    • Baz Notalar: Amber, Tonka, Paçuli, Sandal Ağacı

    Bu yılın Golden Amber Eau de Parfum’u, Akdeniz ve İngiliz estetiğini birleştirerek, İtalya’daki Garda Gölü’nün tarihinden ilham alıyor. İlk olarak 2021’de sınırlı sayıda üretilen bu koku, Floris tarafından yeniden hayata geçirildi. Floris Parfümörü Nicola Pozzani, bu özel kokuyu şu sözlerle tarif ediyor: “Golden Amber’i parlak tonlarla resmettim; narenciye ve meyve notalarını yumuşak, Akdeniz ve İngiliz esintileriyle harmanladım. Son olarak ise sıcak odunsu amber dokunuşları ekledim.”

    Floris, bu parfümün ilham kaynağını şöyle anlatıyor: “İtalya’daki Garda Gölü’nün huzur dolu sesleriyle büyülü bir saat diliminde, güneş ışığında parıldayan gölü ve altın renginin yavaşça etkileyici bir amber yelpazesine dönüşmesini hayal edin. Sir Laurence Olivier ve Vivien Leigh gibi ünlü Floris hayranlarının İtalyan göl kıyısındaki tatillerinde ziyaret ettikleri bu mekanın zamansız zarafetini ve huzur lüksünü bu karışımda bir araya getirdik.”

    Golden Amber, hem Akdeniz’in sıcaklığını hem de İngiltere’nin zarafetini bir araya getirerek benzersiz bir deneyim sunuyor. Bu özel parfümü kaçırmamak için şimdlik Floris web sitesinden ön siparişinizi verebiliyorsunuz.
İşleniyor...
X