Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Essential Parfums - Fig Infusion

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Essential Parfums - Fig Infusion

Essential Parfums’un 2022 çıkışlı olan “Fig Infusion” adlı parfümü “Nathalie Lorson” tarafından tasarlanmış.

Click image for larger version  Name:	85D70F4D-8BED-4BF2-8C8A-7E046AD68330.jpeg Views:	0 Size:	282.0 KB ID:	208269

Üst Notalar: İncir, Mandalina

Orta Notalar: Frezya, Portakal Çiçeği, Ceylon Çayı

Alt Notalar: Sandal Ağacı, Sedir Ağacı, Benzoin

Hem incir, hem Nathalie Lorson

Yorum

Su an burnumu kolumdan ayiramiyorum bu parfum yuzunden. Mandalina ferahligi ve incir tatliligi ile baslayip 10 dakika sonrasinda frezya yumusakligini hissettiriyor. Ceylon cayini daha once hic koklamadim ancak aromatik hava katan sanirim kendisi. Hem o kadar tanidik hem o kadar farkli ki. Notalarda coconut yer almasa da ben havasini aliyorum. Belki de sandal agaci ve benzoin birlesimi hafif tatli ve tutsu bir hava yaratmistir. Virgin island water ile cizgisinde bir parfum. Sanki onunla Diptyque Philosykos karistirilmis gibi. Unisex bir parfum olsa da bence erkeklere daha cok yakisacaktir.

Yorum

• Rua
        Rua Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Parfümün kalıcılık ve yayılım anlamındaki performansını nasıl buldunuz peki?

Merak ettim ilk fırsatta deneyeyim . İncir varsa ben de varım

Yorum

Yaz için çok iyi bir tercih olabilir gerçekten. Yazlık ferah incir kokularını çok seviyorum.

Yorum

Meraktayım bekliyorum heyecanla bakalım çok beğeniliyor

Yorum

İşleniyor...
          X