Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Homme Original

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior Homme Original

Dior, 2020 versiyonundan sonra, bu yıl "Dior Homme Original"i çıkarıyor. Açıklanan notaları Toskana irisi, Guetamala kakulesi ve vetiver olan parfümün tasarımcısı yine François Demachy.

Dior, bir yandan Homme serisinde orijinale dönmeye çalışıyor gibi görünse de, kısa bir süre önce Miss Dior için çok farklı bir reformülasyon getirdi. Parfümün hayranları ise ilk modern Miss Dior olan Miss Dior Cherie'nin yeniden piyasaya çıkması için yıllardır adeta yalvarıyorlar. Bakalım modaevi Cherie hayranlarını memnun edecek bir sürpriz yapacak mı... Bu yıl Lolita Lempicka da patent hakları ile ilgili problemi çözüp ilk formüle geri döndüğünü söylediği L'Originale 'i çıkarmıştı, hem de eski elma saplı şişe tasarımını da geri getirmişti. Umarım bu yıl özlediğimiz parfümlere yeniden kavuşabileceğimiz bir dönem olur, tabii IFRA ve hammadde erişilebilirliği ne derece izin verirse.

Original'in gerçekten de ilk Dior Homme ile aynı olup olmadığına ancak deneyenler karar verebilir gibi görünüyor. Parfümü henüz pek deneyen yok, DHI ile çok benzediğine ilişkin bir yorum yapılmış. Bizde de raflarda yerini alınca gelecek tepkileri merak ediyorum doğrusu...

Kaynak: iFragrance, Fragrantica

Son Düzenleme Rayiha; 31-08-21, 18:39. Tarafından yapıldı.

Koku efsane ilk çıkan versiyonunu hic koklama şansım olmadi ama baya fanatiği vardi...umarim tatmin eder...

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Rengin güzelliğine bakılırsa olmuş gibi

Yorum

denemedim ama ilk versiyonla aynı olamaz.hiç bir parfüm markası aynı formülü tutturamaz.

Yorum

İlk versiyona benzeyeceğini sanmıyorum ama yine de denemek lazım.

Yorum

İşleniyor...