Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Azzaro Pour Homme Cologne Intense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Azzaro Pour Homme Cologne Intense

Azzaro Pour Homme serisine yeni bir flanker geliyor. Üst notası lime, orta notası lavanta, baz notası damla sakızı olan bu parfüm bende heyecan yarattı. Aynı seriden Amber Fever'ı çok seviyorum çünkü. Güzel bir iş olması ve ülkemizde erişebilir olması dileğiyle...
    Click image for larger version

Name:	155811489_280643726752819_6020066001780475830_o.jpg
Views:	423
Size:	72.5 KB
ID:	196603

Azzaro ve Davidoff'u tarzları ve yıllardır çizgilerini bozmayışları nedeniyle tebrik ediyorum.

Yorum

Azzaro l'eau pour homme başarılı bir yazlık flankerdı üretimi durdu, muhtemelen ayrı tarza bu da

Yorum

Görseldeki renkler kadar kokunun kendisi de bu kadar çekiciyse aranan kan bulunmuş demektir
        estefanyen

Yorum

L'eau çok sevdiğim ve değeri bilinmeyen bir parfümdü, inşallah bu da onun kadar güzeldir.

Yorum

Azzaro, parfüm dünyasındaki yerine ve kemik kitlesine o kadar güveniyor olmalı ki koku profilini açıklarken hiç şova gitmeden sessiz sedasız 3 nota ile duyuruyor yeni flanker'ını. Satmak için ne şovlar gördü bu burunlar, açıklanan koku profili çok sansasyonel, değişik, ilgi çekici ama koklayınca: Invictus.

Parfümün şişesi kokusu hakkında bize gerekli mesajı veriyor gibi. Sarıdan yeşile doğru yumuşak bir geçiş estetiği taşıyan şişesi, kokunun da sitrus-aromatik eksende gideceğini; sitrus cinsi meyveler ile yeşil aromatik otların birlikte yumuşak geçişli bir ferah, canlandırıcı birliktelik sunacağının ip uçlarını taşıyor...

Açılışında misket limonunun yanında diğer narenciye ailesinden dokunuşlar beklemek ile birlikte aromatik yönünde açıklanan koku profilinde yer alamasalar da fesleğen, ada çayı, pelin otu gibi aromatik notaların da yer alabileceğini düşünüyorum.

Lavanta, bana Azzaro Pour Homme'daki gibi bir berber dükkanı efekti noktasında, adındaki Intense ise paçuli kullanımı açısından bir acaba mı dedirtti. Koklamadan bilinmez ama eski ekol kokuları sevenlerin yazın çok sıcakta, bir geleneksel tıraş sonrası gölgede buzlu içeceğini içip dinlenirken üstünde duymaktan memnuniyet duyacağı bir koku olma ihtimali ile umut verici duruyor.

Yorum

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Şişe tarzından bile vazgeçmiyorlar. Çok hoş bence. Nerde görsem bu bir Azzaro şişesi derim.

• Aryan
              Aryan Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Yedisinde ne ise, yetmişinde de o.
          İşleniyor...
          X