Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lancome / Idole L'Intense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Lancome / Idole L'Intense

Sonbahara yaklaştıkça ardı ardına "intense" haberleri gelmeye başladı, Bunlardan biri de, Lancome'un geçen yıl büyük umutlarla vitrine çıkardığı, ancak pek çoklarınca fazla jenerik ve zayıf bulunan Idole'ün yoğunlaştırılmış Intense'i.

Son yılların yükselen trendi "kadın gücü"ne vurgu yapmak üzere, her biri ayrı kıtada doğmuş üç kadın parfümör, Shyamala Maisondieu, Nadège le Garlantezec, ve Adriana Medina, ana parfümde olduğu gibi bu yoğun şişenin de parfümörleri. Notaları

Üst: Şipre akoru, turunç, mandalina
    Orta: Isparta gülü, Grasse gülü, Mısır yasemini, Arap yasemini, misk
    Dip: Paçuli, sedir, kaşmeran, akasya ağacı, sandal ağacı, bourbon (Madagaskar) vanilya

olarak açıklanmış. Orijinalinin odunsu notalarla desteklenip tatlandırıldığı, daha güçlü bir Idole, Lancome'un istediği başarıyı getirecek mi, göreceğiz.

Kaynak: Fragrantica

Click image for larger version  Name:	idole intense.jpg Views:	0 Size:	285.6 KB ID:	176811
    Son Düzenleme Rayiha; 11-08-20, 00:58. Tarafından yapıldı.

Afişini görünce aklıma geldi, sanırım bu parfümün şişesi inceliğinden dolayı fotoğraftakinin aksine dik duramıyordu.

Yorum

• Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Evet Aryan, cep telefonu mantığında bir tasarımı, hatta isteyene bir de kılıfı var. Parfümerilerfe şeffaf bir standda sergileniyordu.

Mükemmel bir şipre parfüm. Fiyatı aldı başını gitti; soğuk, bulutlu havalara ayrı yakıştırdığım son zamanlardaki en zarif gül yorumlarından biri. Muhakkak bendeki 25ml bitince en büyük boyunu alacağım! 😄

Yorum

• Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Lancome'un kendi sitesinde %25 indirim vardı iki gündür, genelde pek yapmazlardı ama son zamanlarda anormal zamlardan sonra periyodik indirimlere gitmeye başladılar. 1 Mayıs'ta da geleneksel %30 indirimleri oluyor Swann

Son günlerde klasik Idole alerjimi eskiye göre daha az tetikleyince sık sık kullandım ve çok keyif aldım. Bunun üzerine arkadaşımın üstünde koklayıp çok beğendiğim Intense versiyonuna tekrar bakmaya karar verdim. Bugün Sephora ya gittim ve denedim. Evet çok güzel ama klasiği kadar keyif vermedi. Daha olgun ve oturaklı geldi kokusu. Idole, ilkbahar gibi kokarken, Intense kış gibi kokuyor. Biraz daha ciddi bir kokusu var. Aura yı ve klasiği kendime daha yakın buluyorum.

Yorum

• Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben her ikisinden de birer minik şişe almıştım Libra. Intense'i daha çok beğenmeme rağmen kendime ait hissedemedim ve bu tür kokuları seven ve kullanan bir arkadaşıma hediye ettim. Evdekiler de çok beğenmiş ve "tam senin parfümün" demişler. Bu arada, Intense bana hep esmer, uzun boylu, şık, deyim yerindeyse "hükümet gibi" bir kadını çağrıştırıyordu, arkadaşım tam da öyle biri Orijinal Idole profil olarak bana daha yakın, ama tam aradığım gül değil maalesef.

• Libra
      Libra Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      İkisi de çok hoş aslında ama benim de tam aradığım gül parfümleri değiller. Intense i kullanan arkadaşımın üzerinden kokusu daha tatlı gibi geliyordu bana ama klasik ile yan yana koklayınca aslında klasiğin daha tatlı ve ferah olduğunu farkettim. Armuttan dolayı sanırım. Benim için en büyük dezavantaj bazen burnumu tıkıyor. Çok rahat kullanamıyorum. Aşırı keskin gelebiliyor. Açık parfümlerde yaşadığım durumu bu parfümde yaşıyorum.
İşleniyor...
X