Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Chanel / Coco Mademoiselle L'Eau Privee

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Chanel / Coco Mademoiselle L'Eau Privee

    Chanel, belki de ticari açıdan son on yıl içindeki en başarılı parfümü Coco Mademoiselle için parfüm dünyasındaki genel eğilime uyarak varyasyonlar üretmeye başladı. Geçen yılki Intense versiyonundan sonra, bu yıl da L'Eau Privee'yi gelecek ay içinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

    Orijinal Coco Mademoiselle'in yaratıcısı olan ve uzun yıllar Chanel modaevi parfümörlüğünü sürdürmüş olan Jack Polge'un koltuğunu devralan oğlu Olivier Polge, bu yeni varyasyonun parfümörü. Daha önce de babasının efsanevi parfümlerinin varyasyonlarını tasarlamıştı.

    "Rafine ve özel bir gece kokusu" olarak lanse edilen parfümün notaları mandalina, gül, yasemin ve beyaz misk olarak açıklanmış. Keira Knightley bu parfümün de yüzü olmaya devam ediyor.

    Kişisel olarak, Coco Mademoiselle, kullanılan paçuli nedeni ile beni çok zorlayan bir koku. Ama açıkçası oğul Polge'un parfümlerini beğeniyorum ve az nota ile tasarladığı ve paçuli içermeyecek olan bu yeni "genç hanım"ı oldukça merak ediyorum.


    Kaynak: Fragrantica ve Parfumo
    Son Düzenleme Rayiha; 27-07-20, 00:38. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Paçulisiz olmasıyla beni de merak ettiren yeni bir Coco Matmazel uyarlaması. umarım paçulisiz daha kullanılabilir bir parfüm olmuştur diyorum. Zira orijinalindaki sitrik ekşi paçuli bana iğrenç geliyor ve bir türlü sevmedim. Erkekler orijinalini kadınlardan daha çok seviyorlar. Bu kadar ekşi ve zor paçulili bir kokunun ''clean, fresh'' görülmesi de bana absürt geliyor.

    Yorum


    • Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben de toprak üstünde çürümüş yaprak ve küflü limon kokusu alıyorum. Gerçekten çok ilginç, algılar çok farklı.
İşleniyor...
X