Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

My Way - Giorgio Armani

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• My Way - Giorgio Armani

Click image for larger version  Name:	giorgio-armani-my-way-bottle.jpg Views:	0 Size:	217.3 KB ID:	175301

Armani'den yeni bir parfüm My way.
    Notaları : Sümbülteber,Bergamot,Vanilya,Portakal Çiçeği,Yasemin,Sedir Ağacı,Misk
    Parfümün yaratıcıları ise (işte burası önemli olan kısım belki de) Carlos Benaim ve Bruno Jovanovic.
    Bende biraz Yves Saint Laurent ve Lancome'un son atakları Libre ve Idole ile yarıştırmak için oluşturulmuş bir parfüm hissi uyandırsa da parfümörleri için bile koklamaya değer diye düşündüm.Ayrıca kapağını tek başına satın alabilirim

https://www.fragrantica.com/perfume/...Way-62036.html
    Son Düzenleme murrjm; 17-07-20, 18:50. Tarafından yapıldı.

Parfümörler sağlam ama sanki tatlı piyasaya oynayan bir iş gibi görünüyor tabi bunu koklamadan bilemeyiz. 🙃

Yorum

Franck Sinatra My Way den mi ilham aldılar yoksa Yalnız notalar ne kadar sıradan olsa da parfümörler efsane. Ben çok konuşulacağını düşünüyorum.

Yorum

Ben de My Way'i yazmak için gelmiştim murrjm Şise kapağı benim de ilgimi çekti, Biraz da Armani Privee'den aktarılmış olduğunu düşündürdü. Ambalajdaki bir diğer dikkat çekici nokta, Armani'nin önümüzdeki yıllarda karbon ayak izini azaltma ve doğayı koruma (aslında sektör olarak çok geç kaldılar) "konsepti"nin bir uzantısı olarak geri dönüştürülmüş malzemeden yapılması ve yeniden doldurulabilir olarak tasarlanması.

Armani My Way'in reklam kampanyasında da son dönemlerde çıkan Chloe Nomade, Lancome Idole, hatta YSL Libre reklamlarında gördüğümüz "doğal, özgür, gezgin kadın" tiplemesinin kullanılmış olması da dikkatimi çekti. Kadınlar üzerinden üretilen eski klişelerinden daha olumlu nitelikler olarak görsem de, reklam ve pazarlama amacıyla kullanıldıklarından, bu niteliklerin yine samimiyetsiz imaj çalışmları, yeni klişeler üretimi için araç olduğunu düşünmeden de geçemiyorum.

Notalar ve parfümörler umut vaadiyor, 6 Eylül'de çıkması planlanan bu parfüm umarım hayalkırıklığı yaratmayan, başarılı bir çalışma olmuştur.
        Son Düzenleme Rayiha; 18-07-20, 00:40. Tarafından yapıldı.

Yorum

• murrjm
          murrjm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Güzel bilgiler için teşekkürler Rayiha Umarım söylediğiniz gibi hayalkırıklığı yaşatmayacak bir çalışma olur.

merhaba size bir şey sormak istiyorum elimde bir sürü kör alış yaptığım parfümler var ve çoğu migrenimi tetiklediği için kullanılmıyor bile parfümlerimi satabilir miyim sizce bazı sitelerden

Yorum

• atua
          atua Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          satış kuralları mevcut satış başlığı altında inceleyebilirsiniz
      İşleniyor...
      X