Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Armaf Club de Nuit Milestone

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Armaf Club de Nuit Milestone

    Başarılı klon parfüm markalarından Armaf’ın yeni kokusu. Parfüm aslında bayadır satışta ama pandemi süreçleri yüzünden pek bulunmuyor yeni yeni ülkemize geliyor. Creed Millesime Imperial‘e benzetenler çok olmuş yurtdışında yakında splittlerde görürüz kendisini şayet benzerlik üst düzeyse bu da club nuit intense gibi patlama yapar.

    Üst Nota: Bergamot, Kırmızı Meyveler, Deniz Notaları
    Orta Nota : Menekşe, Sandal Ağacı, Beyaz Ağaçlar
    Alt Nota : Vetiver, Muks, Ambroxan

    Notalar Parfumo’dan alınmıştır.

  • #2
    Beyaz ağaçlar?? kulağa ilginç geliyor. Ayrıca parfümün fragrantica'da yer almaması da ilginç geldi.

    Millesime Imperial, şahsen deniz havası veren aquatik parfümleri seven benim için en güzel Creed parfümlerinden başında geliyor. Armaf, bu parfümle eğer benzerini yapıyorsa asıl soru; kokunun en zayıf tarafları neler olacak? Mesela, Club De Nuit Intense'in açılışı çok fazla eleştiri almıştı. Bunun yanında parfümleri ucuz diye bildiğimiz bu markanın bu parfümü ülkemize hangi fiyatlarda stoklara girecek? An itibariyle Dunhill Icon'un 910 TL'ye satıldığı bir zamanda bu da önemli bir soru.
    Son Düzenleme Aryan; 18-07-20, 22:59. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • furkan1001
      furkan1001 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam white woods yazıyordu bende beyaz ağaçlar diye çevirdim bilmem başka bir şeyde olabilir. Şuan mislife mağazası GittiGidiyor da satıyor 650 lira herhalde ama bu fiyat giriş fiyatı diğer satıcılara geldiğinde büyük ihtimal 350-400 lira arası bir şey olur.

    • Aryan
      Aryan Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Eyvallah furkan1001 hocam, zaten size karşı değil markaya karşı bir soru işaretiydi. 650 TL çok fazla bu parfüm için. Kuşkusuz dediğiniz gibi fiyatı daha düşer. Düşmeli. Düşsün yani...
İşleniyor...
X