Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Oud Tobacco - Montale

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Oud Tobacco - Montale

Oud Tobacco - Montale

Oud , oud , oud.... Montale Oud'dan vazgeçemiyor.Yeni çıkarmış olduğu Oud Tobacco'nun notaları şöyle :

Turunçgiller , Kimyon , Sumak , Tütsü , Oud , Tonka Fasülyesi , Tütün , Portakal Çiçeği

Yalnız bu notalar doğru ve kararında kullanılırsa çok iş yapar bu parfüm.

Yorum

• cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kullanacağı hammaddenin kalitesi de bence çok önemli. Hatta belirleyici olabilir vezirlikle rezillik çizgisinde..

TF Tobacco Oud'dan bariz daha fazla bir şekilde oud ve tobacco birleşimini hissettireceği belli gibi duruyor ama işte işin içinde "Montale" olunca o kimyon, tütsü ve oud birleşimine ek olarak tonka kullanımı ne gibi bir sonuç çıkarır yine bende aşırı bir önyargı oluşuyor. Neyse Beymen'e önümüzdeki sezon gelirse bir ara denerim artık

Yorum

Tonkayı sadece tatlımsı tütün efekti için kullandılarsa, ilave bir abartı tatlılık yaratmadılarsa denemeye değebilir. Sanki açılışta da kirli bir turunçgil olacak gibi görünüyor.

Yorum

hepsi de sevdiğim notalardan merakla bekleyeceğim, sentetiklik hissedilmese, tonka da baskın olmasa yeter. diğerlerinde de iyi kalite kimyasal/doğal malzeme kullandılarsa kesinlikle denemeye değer olur.

Yorum

Sumak ve kimyon ters tepebilir; çok tehlikeli bizim kültür için :-)

Yorum

Her ne kadar Montale benim icin kisin sadece Aoud Cuir d'Arabie ve yaz icin biraz Embruns d'Essaouira'dan ibaret olsa da ne yalan soyleyeyim bu parfumde kullanilan notalari begendim.

Yorum

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bakhoor u denedin mi hocam?

Orjinal yazı sahibi: protectedsugar View Post
            Sumak ve kimyon ters tepebilir; çok tehlikeli bizim kültür için :-)
            Aynen ama güzel harmanlanmışsa gideri olur.

Yorum

Kalıcılık ve yayılım dışında pek beğenmediğim kokuları olsa da, bu parfümün notalarına bakınca sanki bir şeyler olacakmış gibi duruyor.

Yorum

Benim umudum yok. Bu kez kobaylık yapmayacağım

Yorum

Oooo klonların efendisi Pierre Montale bu sefer hangi parfümü taklit edecek acaba tahminler zor olmasa gerek TF büyük ihtimal yine performans tavan koyu yavan olur gibi tabi koklamak gerekiyor 🙃

Yorum

İşleniyor...
                  X