Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Trussardi / Donna "Pink Marina"

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Trussardi / Donna "Pink Marina"

    Trussardi'nin 2011 yılında Nathalie Lorson tasarımı olan "Donna" serisine bu yaz, meyveli-çiçekli yeni bir üye katılıyor. Trussardi, "Pink Marina" adını verdiği bu yeni parfümün şişe tasarımında klasik mavi-beyaz çizgili denizci desenini, pembe-beyaz olarak yorumluyor ve pembe bir kurdeleyle de şık bir dokunuş yaparak İtalyan tarzını pekiştiriyor. Şişe tasarımından spor ve şık bir parfüm beklentisi oluşturuyor.

    Nathalie Lorson, bu yeni Donna'nın da tasarımcısı. Parfümün taze ve canlı üst katmanını limon, pembe greyfurt ve kavun, çiçeksi ve tuzlu orta katmanını portakal çiçeği, kum zambağı ve tuz, kremsi son katmanını ise sandalağacı, sedir ve paçuli notalarıyla kuruyor. Günbatımının yaklaştığı ama kumun sıcaklığını henüz kaybetmediği saatlerde, meyve, çiçekler, ağaçlar ve deniz kokusunun birbirine karıştığı, güneşin son ışıklarının beyaz kumlarda pembe gölgeler bıraktığı huzur dolu anların kokusunu yakalamaya çalışıyor.

    Trussardi'nin pek çok parfümü zarif, abartısız ve rahat kullanımlı. Orijinal Donna, turunçgillerin yumuşak bir biçimde kullanıldığı, başarılı bir günlük parfüm. Pink Marina eğer PR Olympea, TM Womanity, CK Reveal gibi tuzlu-tatlı temasının ünlü parfümlerini tekrarlama tuzağına düşmemişse, kavun akorunun varlığı açılıştaki birkaç dakika ile sınırlı kalır ve paçuli, deniz hissiyatını destekler şekilde temiz ve ferah bir biçimde kullanılmışsa, deniz temalı parfümlere yeni bir yorum getiren ve deniz keyfini pekiştiren bir parfüm olmaya aday gibi görünüyor.

    Parfüm bilgileri: Fragrantica

  • #2
    Pembe "Marina" konsepti, kulağa ilginç ve hoş geliyor...

    Yorum


    • #3
      Le malenin yeğeni gibi. bu kokuyu beğenirim umarım le male sevmiyorum. Değişik olmuş tasarımı aynı zamanda piglet in kıyafetine de benziyor winnie the poohdaki lütfen tuzlu olmasın koku. Rayiha o bahsettiğin 3 tuzlu kokuyu hiç sevmiyorum, olympea midemi bulandırıyor belki 3 kez denedim, aquasını da denedim.

      Yorum

      İşleniyor...
      X