Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Amouage Interlude Black Iris

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Amouage Interlude Black Iris

    Click image for larger version  Name:	amouage interlude black iris.jpg Views:	0 Size:	307.2 KB ID:	163405

    Amouage görevden ayrılan creative directoru Christopher Chong'dan sonraki ilk parfümüyle bizlerle buluşuyor. Daha önce Code ''Overpainting'' olarak lanse ettiği ve 6 Mayıs itibariyle online lansmanını yapacağı yeni parfümünün ismi Interlude Black Iris olacağını duyurdu. Bir interlude aşığı olarak heyecanlanmadım desem yalan olur. Şişe klasikleşmiş Amouage şişesi olsa da renkleri muhteşem bir albeniye sahip görsellerden gördüğümüz kadarı ile.

    Parfüme Interlude Black Iris adının konulması bizi bir hayli şaşırttı fakat son dönemlerde başlayan Niche segmentininde flanker çıkartma modasına mı ayak uydurdu yoksa interlude adınının piyasada ki biliirliğinden faydalanmak mı istedi bunu bilemiyoruz ama isminin şık olduğu da su götürmez bir gerçek.

    Christopher Chong'dan sonraki dönemin ne olacağını merak ediyorduk hepimiz fakat markanın sağlam bir giriş yapmak istediği belli olmuş. Overdose bir parfümle karşı karşıyayız sanırım.

    Satışa çıkma tarihi muhtemelen Temmuz ayında olacak.

    Açıklanan Notalar.

    Bergamot
    Biberiye
    Menekşe Yaprağı
    Orris
    Amber
    Günlük
    Laden
    Agarwood Smoke
    Paçuli
    Sandal
    Sedir
    Son Düzenleme matrai; 04-05-20, 20:26. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Kapak ile şişenin renk ahengi gerçekten cezbedici.

    Yorum


    • #3
      Flanker olduğu Chong'dan boşalan koltuğa oturan Renaud Salmon'un bizzat kendisi tarafından basenotes forumuna yazmış olduğu bir postta açıklanmış hocam. Interlude Man'in açılışındaki biberiye ve oregano birleşiminin baskılanacağı, odunsu zemine daha hızlı geçileceği ve orris'ten kaynaklı tereyağımsı bir kremsilik olacağı da açıkça yazılmış aynı paylaşımda. Gelse de hemen denesek şu parfümü

      He bu arada kendisi basenotes forumunda birkaç başka başlıkta da forum üyelerinin sorularını yanıtlamış. Bu parfümden ayrı olarak yine bu yaz Overture'ın kadın versiyonunu Harrods'a özel olarak piyasaya çıkarmayı düşünüyorlarmış. Kadın versiyonu çıkınca erkek versiyonunu da global olarak Amouage butiklerinde satışa sunacaklarmış. Tabi planları bu şekildeymiş fakat Covid-19 salgınından dolayı belki de biraz daha ertelenebilirmiş bu durum.

      Opus serisine de bu sene yeni bir parfüm gelmeyecekmiş ama yıl sonuna doğru başka parfümlerin de yolda olduğunu belirtmiş. Yeni birkaç şey üzerinde çalışıyorlarmış. Bu sene olmasa bile gelecek sene yeni kokular piyasaya çıkacakmış.
      Son Düzenleme xPixa; 04-05-20, 20:52. Tarafından yapıldı.

      Yorum

      İşleniyor...
      X