Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Paco Rabanne One Million Parfum

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Paco Rabanne One Million Parfum

    Click image for larger version

Name:	paco-rabanne-1-million-parfum.jpg
Views:	659
Size:	64.2 KB
ID:	151507

    Christophe Raynaud, Quentin Bisch gibi iki yetenekli parfümör tarafından tasarlanan One Millionun en yeni flankeri olan Parfum yakın zamanda raflarda yerini alacak. Biz her ne kadar One Millionu yerden yere vursak da piyasadaki en bilinen ve satılan parfümlerden biri olması gerçeğini hiç bir şey değiştirmiyor. Bir beklentim yok ama yine çok satanlardan biri olacağı kesin.

  • #2
    Eğer koku ve performans olarak Absolutely Gold'u yakalarsa tadından yenmez.

    Yorum


    • #3
      Bu parfüm aslında küçük ve tatlı bir kaza sonucu ortya çıktığını öğrendim. Parfümör Quentin Bisch'in deri çantasında bulunan güneş kreminin dökülmesi ve örnek olarak yanında taşıdığı bir koku numunesi ile karışarak, çantanın içinden yükselen kokudan ilham gelmiş.

      Parfümün yorumları oldukça sağlam yaza uygun bir parfüm olduğundan ve neredeyse klasik One million ile hiç bir benzerliği olmadığından bahsedilmiş. Performansı ise üst düzey olarak yorumlanmış. Koku ve tarz olarak Franck Boclet Cocaine benzetilmiş.

      Valla bağımsız yorumları okuyunca iştahım kabardı. Her ne kadar piyasa parfümü olduğu için yanına bile yaklaşmadığım One Millionun bu parfum versiyonunu alacağım gibi
      Son Düzenleme matrai; 17-06-20, 21:04. Tarafından yapıldı.

      Yorum


      • Burakkk
        Burakkk Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Müthiş haberler gelmiş Altuğ hocamdan. Türkiye'ye henüz gelmedi ama sanırım hiçbir yerde görmedim. Çıkar çıkmaz ben de almayı kafaya koydum. Yaz bitmeden kullanmak kısmet olur umarım.
    İşleniyor...
    X