Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dolce&Gabanna The One Eau de Parfum Intense for men

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Dolce&Gabanna The One Eau de Parfum Intense for men

    Click image for larger version  Name:	D&G The One (1).jpg Views:	0 Size:	513.2 KB ID:	151429

    2008 yılında bir zamanların en popüler parfümlerinden biri olan Dolce&Gabanna The One for men; 2015 yılında ise parfümün gelişmiş, daha yoğun bir versiyonu olan The One One for Men Eau de Parfum çıkmıştı. Date parfümler listesinde kendine her zaman başlarda yer bulan, kolay sevilebilir, genel beğenisi yüksek Dolce&Gabanna The One Eau de Parfum'ın en çok eleştiri alan tarafı kalıcığının “eau de parfum” konstrasyonuna rağmen düşük olmasıydı. Ben de bu parfümü sevenlerden birisi olarak “daha da gelişmiş, yoğun ve güçlü versiyonu üretilse ne efsane olur ama!" diye düşünüyordum…

    Ve beklenen haber 2020 için geldi!


    Click image for larger version  Name:	D&G The One (4).jpg Views:	0 Size:	513.3 KB ID:	151430

    Dolce&Gabanna, The One Eau de Parfum "Intense"i müjdeleyerek satışa sundu. EDT ile EDP arasında koku farkı olmaması çok takdir edilerek bayağı beğeni toplaması The One “Intense” için de beklentileri bu yöne çevirtmişti. Intense ise açıklanan notalarıyla adeta ters köşe yaptı. Klasik The One EDP. ile ortak notası bulunmaması hemen dikkat çeken yeni parfümün notaları şu şekil:

    Üst Notalar: Kakule, Cypress (Servi), Neroli

    Orta Notalar: Kaşmir, Neroli, Misk Adaçayı, Benzoin

    Alt Notalar: Neroli, Deri, Patchouli, Labdanum

    2020 yılı için parfümseverlerin en ümitli olduğu parfümlerden biri olan The One Intense’in notalarının bu şekilde açıklanmış olması açıkçası biraz şaşkınlık yaratsa da her şeye rağmen yorum için aceleci olmamak gerekir diye düşünüyorum. İntense’in incelemeleri internette çeşitli platformlara yavaştan düşmeye başlasa da halen yorumlar doyurucu seviyede değil. Ama şimdilik anladığım kadarıyla Dior Homme (2020) kadar bir eleştiri yok. Fragrantica.com’da Dior Homme (2020) dislike rekoru kırarken, şuanlık güvenilir bir gösterge olmasa da The One Intense’in dislike'ı şaşırtıcı şekilde like ve love'a oranla bayağı düşük gözüküyor. Yani like ve love bayağı yüksek gözüküyor. (Şimdilik)

    The One Intense’in Fragrantica’daki profil linki: https://www.fragrantica.com/perfume/...nse-59313.html
    Son Düzenleme Aryan; 06-02-20, 15:52. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Bir parfümeride deneme şerefine nail oldum (malesef).

    The One DNA'sından kesin bir kopuş söz konusu: Biraz Invictus'a, biraz da Kilian'ın Bad Boys are bla bla... (her neyse) parfümüne benzetilmiş. Bence herhangi bir parfüm gibi. Düz parfüm. O kadar ucuz bir deri kullanımı var ki kendi derinize sıkmaya utanırsınız. Eğer Ellena'nın veya Roucel'in kakule kullanımını biliyorsanız, burdaki kakuleyi kokladığınızda depresyona girersiniz. Öyle bir ada çayı kullanımı var ki hani hiç ada çayı içmesek anlarız...

    Orjinal DNA'ya sahip The One EDP.'nin kokusu güzel bir kadınla hoş bir akşam yemeğine çıkmak gibiyse, The One Intense'inki sevmediğin bir kadınla date'e çıkmak gibi. Bu parfüm ya ben neyse bir şey demiyorum. Zaten Fragrantica'da da dislike sayısı artmış gözüküyor. Çünkü, dislike verdim.

    Son Düzenleme Aryan; 05-03-20, 11:05. Tarafından yapıldı.

    Yorum

    İşleniyor...
    X