Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Desert Gems serisine yeni bir üye.
Notalar amber,ud,menekşe,gül,ahududu,kırmızı frenk üzümü , olibanum, kırmızı meyveler ,paçuli ve sandal ağacı olarak geçiyor.
Promise, Night, Dawn ile beraber deneyip aralarından en fazla sevdiğim parfüm oldu kendisi. Julien Rasquinet i zaten oldukça seviyorum ama bu parfümde kendisini artık farklı bir alana aldım. Evet meyve kullanımından dolayı yine aynı parfümörün Fidelis isimli çalışmasına oldukça yakınlaşsada özellikle deri kullanımı kendisini bir hayli farklılaştırmış. Bence POAL, Carnal Flower ve Musc Ravageur gibi kült sınıfına giren parfümleri fazlasıyla cebinden çıkartır. Frederic Malle parfümlerinin en iyisi olmaya aday. Yakın zamanda detaylı bir incelemeyi hakediyor kendisi.
Deneme fırsatı bulduğum ve açıkçası bayıldığım bir parfüm oldu burnum bileğimde gezdim saatlerce herkese hitap edecek bir parfüm değil ama beni benden aldı kesinlikle şişeli alınacaklardan
Yorum