Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior - Spice Blend

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior - Spice Blend

Click image for larger version  Name:	spiceblend.jpg Views:	1 Size:	401.0 KB ID:	129887

François Demachy Privee koleksiyonuna bi' şişe Rom yerleştirmiş. Barbados Private Estate arayışlarıma son verecek gibi...

Şimdilik iki nota açıklanmış; Rom absolütü ve defne romu (Bay rum)

Kadehler hazırlansın bence.

Nota piramidi de netleşmiş;

Açılış; Rom ve Zencefil
    Ortalar; Pembe biber, kara biber, nutmeg (küçük Hindistan cevizi), tarçın, karanfil ve kişniş
    Kapanış; Defne romu ve odunsu notalar
    Son Düzenleme Lagerfeld; 30-07-19, 13:07. Tarafından yapıldı.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

İşte bu habere heyecanlandım. Kesinlikle başarılı birşey çıkacak buna eminim

Yorum

İlgi çekici. Privee seride bu konuda bir eksik vardı aslında, güzel olmuş.

Yorum

Bir kac kere deneme firsatim oldu. Cok basarili bir calisma olmus. Ferah acilan parfumden bir sure sonra baharatlari ve icki notalarini almaya basliyorsunuz. Hardcore bir baharat parfumu degil, aksine 4 mevsim kullanilabilecek cinsten, genel begenisi yuksek bir parfum. Kalicilik gayet iyi, yayilim da beni memnun etmisti.

Yorum

• murrjm
          murrjm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Zorlu bir baharat kokusu olmamasına sevindim.

güzel bişeye benziyor inşallah sipliti gelir

Yorum

Açıklanan tüm notalar. Rom, ginger ,pink pepper, black pepper, nutmeg, cinnamon, cloves, coriander,bay leaf, woody notes.

Yorum

Türkiye mağazalarında umarım yerini alır da deneme fırsatı buluruz. Kaliteli bir çalışma olmuş ise şişeli bile düşünülür. En son mağazada fiyatları sorduğumda geçen ay 125ml için 1250 TL demişlerdi. Ml 10 TL cidden bugün için çok iyi fiyat. Hadi Spice Blend ümitlendim senin için umudumu boşa çıkarma nolur hayal kırıklığına uğratma beni

Yorum

Notalar ilgi çekici. E bi de bunu yapan Dioe olunca ister istemez beklenti artıyor

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İşleniyor...
              X