Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Metallique - Tom Ford

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Metallique - Tom Ford

Click image for larger version  Name:	o.81486.jpg Views:	1 Size:	101.2 KB ID:	129722

Aldehit tabanlı bir koku geliyor snırım ve bu beni heyecanlandırıyor.
    Kadın olarak sunulmuş ancak bir erkeğin de kullanabileceğinden neredeyse eminim.

üst notalar : aldehitler, bergamot, pembe biber
    orta notalar : alıç, müge, heliotrope
    alt notalar : ambrette, peru balsam, vanilya, sandal ağacı

https://www.fragrantica.com/perfume/...que-55766.html
    Son Düzenleme murrjm; 28-06-19, 09:22. Tarafından yapıldı.

The şişe!
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Yorum

Bence bu kez bariz feminene oynayan bir parfüm geliyor Tom babadan. Ama oldukça orjinal bir yapıt olacağına inanıyorum.

Yorum

Daha önce hakkındaki yorumları okumamış olsam oldukça şaşırabilirdim ama hazırlıklıydım.Tatlı bir bebek pudrasını andırıyor ama aynı zamanda metalik bir his var gerçekten.Piyasadaki parfümlerden farklı,özgün bir havası var bence.Çok çok beğendim.Arkadaşlarıma koklattım,beğenenlerin yanısıra ağır bulan da oldu.Kendini belli edecek,tatlı bir pudra gibi insanı sarıp sarmalayacak ama aynı zamanda temiz de bir his verecek bir parfüm.Masum ama etkili.Tam sevdiğim gibi.

Yorum

• murrjm
          murrjm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hımm merak artıyor..

Bugün Sephora’da merakımdan denedim. Vanilyanın hakim olduğu; aşırı tatlı olmayan metaliğimsi hafif bir keskinliği olan koku. Kişisel olarak çok sevmedim, olsa da olur olmasa da olur kıvamındayım. Can alıcı nokta ise fiyatı oldu; yanlış hatırlamıyorsam 100ml şişesi 1200 liraya yakın bir şeydi.

Yorum

• murrjm
          murrjm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Diğer ürünlerinden farklı bir fiyat belirlemişler. 400 lira bandında bir fiyata tav olurum ancak

Bugün denedim ve hiç beğenmedim. Sahara Noir gibi bi süre sonra kalkacağını düşünüyorum. Tutmaz.

Yorum

Henüz deneyimlemedim ama deneyen burnuna güvendiğim iki kişi yerden yere vurdu parfümü. Fragranticada da baya baya gömmüşler. Sanırım çok uzun süreli olmayacak piyasadaki ömrü. Tabi bunu deneyimleyip görmek lazım.

Yorum

Genelde yorumlar kötü.Ben de ilk sıktığımda garip buldum.Çok beğenmedim ama sonradan burnuma beni mest eden tatlı pudra kokuları gelmeye başladı.Baymayan,yumuşacık pembe bir bulutun içindeymiş hissi veren bir parfüm.Umarım hep üretilir.

Yorum

Kokunun açılı garip yanık vanilya gibiydi.Hatta bir süre Mugler A*Man’e bile benzettim. Sonra aldehitlerin etkisiyle pudralı acı tatlı bir hal alıyor.Uyguna denk gelirse alınabilir bir koku ancak şu an ki fiyat etiketi ile asla !

Yorum

Ben geçenlerde deneyip beğendim parfümü, fiyatını beğenmedim lakin. Hafif tatlı uçuş uçuş bir havası var. Performansını bilemeyeceğim tabi ki. Ama uyguna düşerse alıp kullanabilirim bile, efemine gelirse de anneme veririm 😸

Yorum

Açıkçası benimde çok hoşuma gitmedi beğenmedim fakat illaki bir beğeneni vardır benim zevkime uymayan tarzda bir parfüm diyebilirim

Yorum

2019'da yaptığım yorumdan esef duydum. Revize ediyorum Ben bu kokuya nasıl burun kıvırmışım. Çok özgün ve çok başarılı bir parfüm. Umarım rafta olmaya devam eder. Bu Tom Ford işi biliyor arkadaşlar. Kolumu burnumdan ayırmadan gezdim 2.kez denediğimde

Yorum

Çoğoş koku! Yaza doğru benimle olacak

Yorum

Bu parfümün neden üretildiğini hiç anlamadım ve uzunca bir zaman da anlayamayacağım.

Yorum

İşleniyor...
                        X